Στα μανταλάκια τα ΕΛΤΑ

ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΛΤΑ:

Συναδέλφισες –  Συνάδελφοι,

Καθημερινές είναι οι αποκαλύψεις για το πάρτι αναθέσεων εκατομμυρίων σε κολλητούς και φίλους.
Μετά τα εκατομμύρια στο βουλευτή ΠΑΤΣΗ για τις «νομικές» του συμβουλές,
ήρθε στην επιφάνεια κι άλλη σκανδαλώδη ανάθεση.
Αφορά την κυρία Ρεβέκκα Πιτσίκα που έλαβε από τον κιμπάρη Διευθύνοντα  Σύμβουλο κ. Κωνσταντόπουλο  άνω των 300.000 ευρώ για την εύρεση και αξιολόγηση 50 έως 70 στελεχών για τα ΕΛΤΑ!

Η κυρία Πιτσίκα όλως τυχαίως είναι σύμβουλος του κυρίου Μητσοτάκη.
Είναι επίσης επικεφαλής στο περιβόητο μητρώο στελεχών της ΝΔ!
Από αυτό θα επέλεγε και 50 με 70 άριστους για τα ΕΛΤΑ!
Από εκεί βεβαίως προέρχεται και το τάγμα των άριστων που πλημμύρισε και απομυζά τον Οργανισμό την τελευταία τριετία και τον διέλυσε.
Είναι φυσικά διορισμένη, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και σε δύο άλλους φορείς του δημοσίου.  Της «αριστείας»  το κάγκελο….
Σήψη και παρακμή….

Τονίσαμε σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου  μας πως πρέπει άμεσα να ξηλωθεί αυτή η ανίκανη και επικίνδυνη παρέα.  Σήμερα ένας ακόμα πήρε πόδι..   Ο εντεταλμένος άριστος απ το Deree College.  Αυτός που πρωτοστάτησε για να κοπεί η αποζημίωση όσων έφυγαν το 2019 και το 2020. Που παρέπεμπε όλους στα δικαστήρια για να βρούν το δίκιο τους.
Τέτοια αριστεία έφεραν στα ΕΛΤΑ. Ντροπή τους και ξανά Ντροπή τους!

Έκοψαν με το έτσι θέλω την αποζημίωση, καταπάτησαν τη ΣΣΕ που σεβάστηκαν όλες οι Κυβερνήσεις και Διοικήσεις τα τελευταία 40 χρόνια.
Σκόρπισαν τα χρήματα που παρακρατήσαν ετσιθελικά από τους συναδέλφους μας σε απευθείας αναθέσεις σε κομματικούς φίλους και δικά τους bonus.
Λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία.  Θα δώσουν λόγο όμως.  Όσο κι αν κρύβονται
Όσο κι αν ο εποπτεύων υπουργός παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο.  Πολιτική ήταν η απόφαση περικοπής της αποζημίωσης.  Ας το λύσει πολιτικά. 

Σε κάθε περίπτωση οι συνάδελφοι μας θα δικαιωθούν.  Έχουν το δίκιο με το μέρος τους.  Κι ο δικός μας αγώνας θα ενταθεί.  Άμεσα θα ζητήσουμε συνάντηση με το νέο σύμβουλο για το θέμα της αποζημίωσης.  Ελπίζουμε πως θα ανταποκριθεί και δεν θα ακολουθήσει τα βήματα του προηγούμενου που αρνήθηκε κάθε κουβέντα με  το σύλλογο που εκπροσωπεί 12.000 συναδέλφους αλλά και την ιστορία του Ταχυδρομείου!

Συνεχίζουμε!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΠΟΝΗΣ                                                       ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ