Να επιστρέψουν ΧΘΕΣ στις Δημόσιες Δομές Υγείας οι Υγειονομικοί σε Αναστολή. Να εφαρμοστεί ΑΜΕΣΑ η απόφαση του ΣτΕ. ΑΡΜΑ

Η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης είναι προφανές ότι δεν τους «κάθισε» καλά η Απόφαση του ΣτΕ για την επιστροφή των Υγειονομικών σε Αναστολή, αφού τους εξέθεσε και κατέρρευσε κάθε εμμονή και ιδεολόγημα τους για τη παράταση της υποχρεωτικότητας.

Παρά τη ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΥ χαρακτήρα απόφαση του ΣτΕ, όσο αφορά την ΑΜΕΣΗ εφαρμογή της, η Κυβέρνηση και ο κ. Πλεύρης , παίζουν «καθυστερήσεις» σε μια προσπάθεια να διαχειριστούν «επ’ ωφελεία» το δυσμενές για αυτούς αποτέλεσμα που κατεδαφίζει όλη την αντιεπιστημονική προπαγάνδα της Κυβέρνησης που οδήγησε εκτός ΕΣΥ 7.000 Υγειονομικούς οδηγώντας τους σε οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.

Μάλιστα δεν ντρέπεται ο κ. Πλεύρης, δέσμιος των εμμονών και των απόψεων του «να απολυθούν(!!) όσο δεν πιστεύουν στην επιστήμη» να δηλώνει ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ  ότι «Θα εφαρμοστεί, παρόλο που θεωρώ ότι είναι μία επικίνδυνη απόφαση για τη δημόσια υγεία.» αμφισβητώντας ανοικτά τη δικαστική απόφαση.

Ήδη η απόφαση του ΣτΕ έχει έρθει στα χέρια του κ, Πλεύρη από την Τρίτη 29/11. Αντί λοιπόν το Υπουργείο και η Κυβέρνηση να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ στην ΑΡΣΗ των ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ και την επιστροφή ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των Υγειονομικών (μονίμων, συμβασιούχων ΟΑΕΔ, ΣΟΧ και όσων έχουν ήδη απολυθεί..) τι κάνει ο κ. Πλεύρης;

Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του «Από 1η Ιανουαρίου οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί επιστρέφουν ούτως ή άλλως στη δουλειά τους.» ΔΗΛΑΔΗ;

Ο κ. Πλεύρης και η Κυβέρνηση δεν θα εφαρμόσουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ την Απόφαση του ΣτΕ, για ΑΜΕΣΗ επιστροφή των Υγειονομικών από 29/11, αλλά θα αφήσουν 1 μήνα ακόμα εκτός χιλιάδες Υγειονομικούς, μέχρι τη λήξη της Υ.Α που έχει κριθεί τελεσίδικα ΠΑΡΑΝΟΜΗ(!!). Ο εμπαιγμός Πλεύρη-Κυβέρνησης- Μητσοτάκη σε όλο το μεγαλείο του(!!)

Με αποτέλεσμα, παρά τη ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ απόφαση του ΣτΕ και το Δεκέμβριο θα συνεχίσουν Υγειονομικοί να μπαίνουν σε Αναστολή όταν λήγουν τα πιστοποιητικά νόσησης(!!).

Καλούμε τα Σωματεία Εργαζομένων και τη ΠΟΕΔΗΝ να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ σε παρεμβάσεις, για τη ΑΜΕΣΗ επιστροφή ΌΛΩΝ των Υγειονομικών σε Αναστολή. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία και με τη βούλα της Δικαιοσύνης να μένουν ούτε μια μέρα εκτός.

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΧΘΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.

ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ!!.

Υ.Γ: Απέναντι στον εμπαιγμό και την κοροϊδία του κ. Πλεύρη, θαυμάστε τη δήλωση του κ. Γιαννάκου, πλειοψηφών συμβούλου της ΠΟΕΔΗΝ: «Οι συνάδελφοι που βρίσκονται σε αναστολή επιστρέφουν. Απομένει πια να ρυθμισθεί η εκκρεμότητα του μισθού από 14/4/200 που σαφώς δικαιούται ο Υπουργός Υγείας να περιμένει να καθαρογράφει η απόφαση. Ο Υπουργός Υγείας δείχνει γρήγορα αντανακλαστικά και αυτό είναι προς τιμήν του». ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!