Πρόσκληση στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων – Τρίτη 17 Μαΐου

Πρόσκληση στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαΐου, στις 9.00 πμ, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

 Στη Γενική Συνέλευση: 1) θα παρουσιαστεί προς έγκριση ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. 2) θα ψηφιστεί το πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου μας για την επόμενη περίοδο και Γ) θα εκλεγεί Εφορευτική Επιτροπή για τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΠΟΕΥΠΠΟ.

 Προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου στις διαδικασίες της Συνέλευσης έχει χορηγηθεί, μετά από αίτημα του Συλλόγου, άδεια απουσίας ως εξής:

– δυο (2) ημερών στα μέλη του Συλλόγου που εργάζονται στις ΕΦΑ Λέσβου, Σάμου, Χίου, στην ΥΝΜΤΕ Β. Αιγαίου και στους υπαλλήλους της ΕΦΑ Κυκλάδων που διαμένουν στις Κυκλάδες

– μιας (1) ημέρας στα μέλη του Συλλόγου που εργάζονται στις λοιπές Υπηρεσίες, οι οποίες έχουν έδρα σε περιοχές της γεωγραφικής εμβέλειας του Συλλόγου μας (Αττική, Βοιωτία, Φωκίδα, Φθιώτιδα και Εύβοια).

Τα έξοδα μετακίνησης των μελών που θα ταξιδέψουν από την περιφέρεια θα καλυφθούν από τον Σύλλογο ως εξής: Για χερσαίες μετακινήσεις, με αυτοκίνητο, ΚΤΕΛ ή τρένο, θα πληρωθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ μετ’ επιστροφής. Σε περίπτωση κοινής μετάβασης με ΙΧ στη συνέλευση δύο (2) και άνω μελών, θα καλυφθεί το σύνολο του κόστους μετακίνησης (απαραίτητες οι αποδείξεις καυσίμων και διοδίων). Για εναέριες μετακινήσεις θα πληρωθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο πλοίου Β’ οικονομικής με καμπίνα, ανάλογα με τον προορισμό. Σε περίπτωση που το αεροπορικό εισιτήριο είναι χαμηλότερου κόστους από το προαναφερθέν, θα εξοφληθεί στο ακέραιο.

Για την διανυκτέρευση μελών από Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κυκλάδες ο Σύλλογος θα εξασφαλίσει με έξοδά του δίκλινα δωμάτια, υπό την προϋπόθεση πως θα έχει ενημερωθεί από τα ενδιαφερόμενα μέλη μέχρι την Παρασκευή 13/5, ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Ο Πρόεδρος                                                                   ο Γ. Γραμματέας

Λιώνης Δέδες                                                                  Γκότσης Στάθης