Τα κόλλυβα του Mega

«Ελλειψη σοβαρότητας» διακρίνει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην πρωινή δημοσιογραφική εκπομπή του Mega που παρουσιάζουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη. Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην ηλεκτρονική έκδοση της Εφημερίδας των Συντακτών:

«Εχουν πάει και πολύ πρωί και δεν τους βλέπουμε και χάνουμε τέτοια τηλεοπτικά μνημεία. Στις 7 παρά 20 το πρωί, η Ανθή Βούλγαρη σηκώθηκε και πήγε να δώσει κόλλυβα (!) στην καλεσμένη τους, τη Ματίνα Παγώνη. Η τελευταία αντέδρασε και με το δίκιο της λέγοντας, στη δημοσιογράφο, να μην την πλησιάσει: «κυρία Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί-πρωί κόλλυβα» (σ.σ.: προληπτική….). Και τους απείλησε, «θα σηκωθώ να φύγω». Απτόητη η δημοσιογράφος συνέχιζε να κάνει το κομμάτι της ξεφτιλίζοντας την καλεσμένη. Της έφτιαξε και της έδωσε ένα σακουλάκι με κόλλυβα να το πάρει μετά στο νοσοκομείο.

Αυτές τις μέρες τρώμε κόλλυβα λέει η άλλη
να πάρτε και για το νοσοκομείο
Πάμε γερά pic.twitter.com/mM3u7qqiMs— Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss2) January 21, 2022

«Κύριε Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε τώρα», λέει η κ. Παγώνη, απευθυνόμενη προς τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο αφού είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτε με την Ανθή Βούλγαρη. «Τα κόλλυβα δεν είναι super food;» η απάντηση του Ιορδάνη. Προς το τέλος μόνο αντέδρασε λίγο ψελλίζοντας «Ανθή, Ανθή», την ώρα που η… Ανθή γελούσε τρανταχτά.
Βέβαια για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, όσο φταίει η «Ανθή, Ανθή» άλλο τόσο ευθύνεται και η κ. Ματίνα Παγώνη. Οπως και κάποιοι άλλοι γιατροί που έχουν γίνει τηλεοπτικοί μαϊντανοί. Η «Ανθή, Ανθή» και η «Ματίνα Ματίνα» λοιπόν. Τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Με 22.000 νεκρούς,η Άνθη Βούλγαρη έκανε ΚΑΙ story μοιράζοντας #κολλυβα
Οι άνθρωποι είναι ανεκδιήγητοι pic.twitter.com/0efjm5UvVV— Marka2 (@Marka2_) January 21, 2022

update: Η «Ανθή, Ανθή» και η «Ματίνα Ματίνα» ανέβασαν μετά και story στο Instagram. Για να δείξουν προφανώς ότι δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση μεταξύ τους. Ολο και χειρότερο…«

πηγή: zoornalistas.com