Αυτόνομο ΔΙΚΤΥΟ Εκπαιδευτικών- ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ!

Απροετοίμαστη πιάνεται για πολλοστή φορά η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας και Υγείας! Στα μισά και πλέον φαρμακεία της χώρας έχουν τελειώσει τα σελφ τεστ από χθες το απόγευμα, όπως καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι φαρμακοποιοί.

Η κα Υφυπουργός, κα Μακρή, αντί να συμβουλεύσει τους συνεργάτες της να λύσουν το πρόβλημα , έχοντας προφανώς εντολές άνωθεν, προτρέπει σε ραδιοφωνικούς σταθμούς τους γονείς, να προμηθευτούν τα σελφ τεστ από τις διευθύνσεις των σχολείων μέσα στο Σαββατοκύριακο ή τη Δευτέρα. Να ενημερώσουμε την κα Υφυπουργό και τους γονείς πρώτον, ότι τα σχολεία είναι κλειστά τα Σαββατοκύριακα, δεύτερον δεν είναι καταστήματα, τρίτον δεν έχουν τις ποσότητες που χρειάζονται για να προμηθευτούν μαθητές και εκπαιδευτικοί σελφ τεστ γιατί δεν φρόντισε για κάτι τέτοιο το Υπουργείο και τέταρτον είναι αδύνατον οι εκπαιδευτικοί να ελέγξουν αν προμηθεύτηκαν ή όχι τεστ από τα φαρμακεία.

Φτάνει πια, με τη μετάθεση ευθυνών! Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι ούτε γιατροί, ούτε φαρμακοποιοί! Ανύπαρκτο το Υπουργείο και ανάξιο των περιστάσεων!!!