Κινητοποίηση της ΔΟΕ την Τρίτη 29 Ιουνίου 1 μμ στο ΥΠΑΙΘ για μαζικούς μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών

Η κοροϊδία και ο εμπαιγμός δεν μπορεί να μένει αναπάντητο από την εκπαιδευτική κοινότητα…

Στη σημερινή συνάντηση της ΔΟΕ (22/6) με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ δεν πήραμε καμία απάντηση για τους 10.500 μόνιμους διορισμούς που ζητάμε να γίνουν άμεσα και σε μια φάση, ούτε για τις κατανομές. Η Υπουργός μετέφερε τη συζήτηση στο μέλλον… Το μόνο που τους νοιάζει είναι να περάσουν τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα τους με ατομικές αξιολογήσεις, μέντορες και πλειάδα στελεχών που θα τους έχουν για κλακαδόρους και κομπάρσους στο θέατρο σκιών που παίζουν σε βάρος της δημόσια εκπαίδευσης…

Μόλις έλαβε, με πλειοψηφία, απόφαση η ΔΟΕ για κινητοποίηση την Τρίτη 29 Ιουνίου με συγκέντρωση 1 ώρα μμ στο ΥΠΑΙΘ απαιτώντας μόνιμους μαζικού διορισμούς και μια πρώτη απάντηση στα σχέδια της Κυβέρνησης για το ζοφερό μέλλον που διαμορφώνουν και στη δημόσια εκπαίδευση.

Όλοι οφείλουμε να δώσουμε το παρόν σε αυτή τη μάχη, τόσο έξω από το ΥΠΑΙΘ όσο και στις κατά τόπους κινητοποιήσεις που θα προγραμματίσουν οι σύλλογοι εκπαιδευτικων. Επιδιώκουμε η κινητοποίηση να αποκτήσει και πανεκπαιδευτικά χαρακτηριστικά.

Είναι η ώρα να δείξουμε ότι η κοροϊδία και ο εμπαιγμός δεν θα μένει αναπάντητος, ζητάμε στήριξη του δημόσιου σχολείου με όλο το μόνιμο και σταθερό προσωπικό που έχει ανάγκη!!!