Απίστευτο!!. Κατά απαίτηση των Ιδιοκτητών, οι Ανασφάλιστοι(;) δεν θα διακομίζονται στα Ιδιωτικά Νοσοκομεία. ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ!!!.

Μπορεί η Κυβέρνηση «δήθεν» να προχώρησε στην επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων, με το αζημίωτο βεβαίως, όμως την διαχείριση ποια περιστατικά θα μετακινηθούν φαίνεται να το έχουν οι Κλινικάρχες, και όχι τα Νοσοκομεία και οι θεράποντες Ιατροί.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Ριζοσπάστης το ΕΚΑΒ, με έγγραφό του που χαρακτηρίζεται ως απόρρητο (γιατί άραγε;) και στάλθηκε στους διοικητές των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, ζητά να μην γίνονται διακομιδές σε ιδιωτικά νοσοκομεία όσων ασθενών είναι ανασφάλιστοι( που δεν υπάρχουν ποια από το 2016..). Χαρακτηριστικά:

Το έγγραφο αυτό εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση αφού όχι μόνο δίνει μεγάλες αμοιβές για την νοσηλεία περιστατικών που διακομίζονται στα ιδιωτικά νοσοκομεία από τα Δημόσια αλλά τους επιτρέπει εν μέσω πανδημίας να εκβιάζουν και να βάζουν τους δικούς τους όρους .

Είναι οι ίδιοι που παρέμειναν ανέγγιχτοι από τον Κορονοϊό αφού φρόντισαν να μείνουν καθαροί από τα περιστατικά covid-19.

Μετά από αυτή την απαράδεκτη απόφαση τίθεται επί τάπητος το ζήτημα της ουσιαστικής στήριξης του ΕΣΥ, του ανοίγματος των κλειστών νοσοκομείων, της ανάπτυξης νέων κλινών και όχι της εναπόθεσης των ελπίδων για την αντιμετώπιση της πανδημίας στους Κλινικάρχες, που χρησιμοποιούν ακόμα και τη Πανδημία, για να αυξήσουν τα κέρδη τους και όχι να καλύψουν τις ανάγκες της Κοινωνίας

Οφείλει ΧΘΕΣ η Κυβέρνηση και το ΕΚΑΒ, να αποσύρουν το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ και να πάρουν ΟΛΑ τα μέτρα για να μην εμφανιστούν ξανά τέτοιες απαράδεκτες αποφάσεις.

Υ.Γ : Ελπίζουμε η «απόφαση» αυτή να μην προκύπτει από το ότι η Νοσηλεία των Ανασφάλιστων(;) στα Ιδιωτικά έχει να κάνει, πιθανόν, με το κανονικό Νοσήλιο και όχι το αυξημένο (2πλάσιο..) ή το χειρότερο ότι δεν καλύπτονται (ακόμα και μέσα στη Πανδημία..) για Νοσηλεία στα Ιδιωτικά, και έχει να κάνει απλά με θέμα μιας απαράδεκτης διαχείρισης Εάν ΔΕΝ ισχύει αυτό, τότε η Κυβέρνηση είναι διπλά εκτεθειμένη αφού πέρα από το ότι μένουν «ακάλυπτοι» Ασθενείς, αποδεικνύεται ξεκάθαρα, ότι με τις πράξεις και τις αποφάσεις της, αφού δεν πήρε όταν έπρεπε τα αναγκαία μέτρα ανάπτυξης Κλινών ΜΕΘ, κατέστησε αναγκαία τη «παρουσία» των Ιδιωτών, οι οποίοι έχοντας εξασφαλίσει 2πλασιασμό του Νοσηλίου και επιλογή περιστατικών, θα παρουσιαστούν ως οι «Σωτήρες» του ΕΣΥ και με 30.000.000€ στις τσέπες.

Αυτή είναι η Κυβέρνηση της Ν.Δ. Ακόμα και τώρα, τις κρίσιμες αυτές ώρες, αντί να παίρνει μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ, επιλέγει πως θα κάνει «δουλειές» με τους αγαπητούς φίλους του Ιδιωτικού Τομέα. ΑΞΙΟΙ!!