Άλλος ένας υπάλληλος ΙΔΟΧ σε δήμο έχασε την ζωή του κατά την ώρα της εργασίας του

Εξηντάχρονος που εργαζόταν ως οδηγός ΙΔΟΧ στο Δήμο Καμένων Βούρλων την Δευτέρα 09/11/2020 αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την ώρα τις εργασίας του. Αμέσως, του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα κλήθηκε ασθενοφόρο όπου και τον μετέφερε στο κέντρο υγείας Καινούριου. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες, στο κέντρο υγείας που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του. Δεν έχουν ακόμη διακριβωθεί τα ακριβή αίτια του θανάτου του αλλά οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για καρδιακό επεισόδιο.

Είχε προσληφθεί στο Δήμο με τα 8μηνα σαν οδηγός και το πρωί της Δευτέρας βρισκόταν κανονικά στη δουλειά του, όπου έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στο δρόμο για τη Σκάρφεια λίγο μακριά από το χωριό του τον Άγιο Σεραφείμ. Συνάδελφοι του, προσπάθησαν να βοηθήσουν και κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.   Την είδηση του θανάτου του 60χρονου δημοτικού υπαλλήλου, επιβεβαίωσε με ανάρτησή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Φθιώτιδας – Φωκίδας:

Το Δ.Σ  και τα μέλη του συλλόγου υπαλλήλων δήμων νομών Φθιώτιδας και Φωκίδας, εκφράζουν την οδύνη τους για τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου. Οι στιγμές είναι τραγικές και τα λόγια δύσκολα. Στην οικογένεια του απευθύνουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας.

Ο πόνος για τον χαμό του, είναι μεγάλος».