Να αποσυρθεί χθες η απόφαση της ΕΔΟΘ για σύμβαση με Ιδιωτικό Κέντρο για test covid!! ΝΤΡΟΠΗ!!

Τελικά, ο κατήφορος των Παρατάξεων ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Τελευταίο δείγμα είναι η απόφαση που πήραν από κοινού στην ΕΔΟΘ για τη συνεργασία με Ιδιωτικό Κέντρο για τη διενέργεια test covid για τους Δημοσίους Υπαλλήλους, στη «προνομιακή τιμή» των 48€!!. Η απόφαση πάρθηκε από ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, καταψήφισαν ΠΑΜΕ- Συσπειρώσεις και Λευκό(;)  η Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι διεκδικούν την ΔΩΡΕΑΝ εξέταση για ΟΛΟΥΣ τους Πολίτες και τη Συνταγογράφηση, μέσω ΕΟΠΠΥ, του test covid και την κάλυψη από το Κράτος, η ηγεσία της ΕΔΟΘ, με μια απόφαση ΝΤΡΟΠΗ για το Συνδικαλιστικό Κίνημα, αποφασίζει να προτείνει στους εργαζόμενους να πηγαίνουν σε ένα Ιδιωτικό Κέντρο για να κάνουν το test στη «προνομιακή τιμή» των 48€!!, όταν η αξία του δεν ξεπερνά τα 12€!!. Είναι δυνατόν η ΕΔΟΘ να πριμοδοτεί τον Ιδιωτικό Τομέα, ενισχύοντας την κερδοφορία του, εις βάρος των πολιτών και της Κοινωνίας!!. Παράλληλα μια τέτοια απόφαση βγάζει λάδι τη κυβέρνηση της Ν.Δ και τις ευθύνες της που δεν προχωρά στη Συνταγογράφηση του test ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους Πολίτες. Ενώ υπονομεύει στη πράξη, το ΔΙΚΑΙΟ αίτημα του Συνδικαλιστικού Κινήματος για ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΖΙΚΑ test σε ΟΛΟΥΣ τους Πολίτες.

Αυτή είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗ της ΕΔΟΘ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Δημοσίους Υπαλλήλους να ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ στη πράξη την συγκεκριμένη απόφαση, καταγγέλλοντας  το Θεσμικό ατόπημα της ΕΔΟΘ

Καλούμε ΧΘΕΣ(!!)  την διοίκηση της ΕΔΟΘ να αποσύρει ΑΜΕΣΑ την απαράδεκτη απόφαση και να διεκδικήσει την ΔΩΡΕΑΝ κάλυψη των test μέσω του ΕΟΠΠΥ και του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Καλούμε δε την Διοίκηση της ΑΔΕΔΥ να παρέμβει ΑΜΕΣΑ στη Διοίκηση της ΕΔΟΘ για την ανάκληση της απαράδεκτης απόφασης.