ΣΥΠΑ: Στάση Εργασίας 30/6 για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Στάση Εργασίας για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας θα πραγματοποιείσει ο ΣΥΠΑ την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, από τις 8:00πμ έως τις 11:00πμ. Παράλληλα, θα πραγματοποιείσει συγκέντρωση στην Πλατεία Κοραή στις 8:30πμ, με απαίτηση να δοθεί το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας σε όλους τους Επόπτες Δημόσιας Υγείας, Απολυμαντές, Επισκέπτες Υγείας, Κτηνίατρους, Οδηγούς, Χειριστές Μηχανημάτων, τους εργαζόμενους στην ασφαλτόστρωση, σηματοδότηση, στην καθαριότητα των κτιρίων κλπ, στο πράσινο, τους εργαζόμενους στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων, στον έλεγχο του εμπορίου και του περιβάλλοντος, τους γεωπόνους, που εργάζονται σε συνθήκες ανθυγιεινές και δύσκολες.

Η ανακοίνωση του ΣΥΠΑ:

Απαιτούμε να δοθεί το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας σε όλους τους συναδέλφους Επόπτες Δημόσιας Υγείας, Απολυμαντές, Επισκέπτες Υγείας, Κτηνίατρους, Οδηγούς, Χειριστές Μηχανημάτων, τους εργαζόμενους στην ασφαλτόστρωση, σηματοδότηση, στην καθαριότητα των κτιρίων κλπ, στο πράσινο, τους εργαζόμενους στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων, στον έλεγχο του εμπορίου και του περιβάλλοντος, τους γεωπόνους, που εργάζονται σε συνθήκες ανθυγιεινές και δύσκολες. Να επεκταθεί εδώ και τώρα!!!

Η κυβέρνηση μέσα από την «αρμόδια» Επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών, με τις συνεχείς αναβολές και παρατάσεις που δίνει, προσπαθεί να κάμψει τις διεκδικήσεις μας και να ρίξει «στα μαλακά» το σχετικό πόρισμα της Επιτροπής για την ένταξη και απένταξη στα ανθυγιεινά επαγγέλματα του δημόσιου τομέα (δίνει νέα παράταση για την παράδοση του πορίσματος για τις 30 Οκτώβρη).

Αρχική σελίδα