Νεκρός δημοτικός υπάλληλος από πυρά πολίτη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της σελίδας γύρω στις 7.30 το πρωί ένας πολίτης προσήλθε στο χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Διονυσου, όπου εργαζόταν δημοτικός υπάλληλος, υπεύθυνος για τα δίκτυα νερού στην περιοχή (προϊστάμενος ύδρευσης)  τον πυροβόλησε τρεις φορές με όπλο στο κεφάλι.
Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ τους, υπήρχε προηγούμενη διένεξη για το θέμα του δικτύου νερού, καθώς ο δράστης υποστήριζε ότι υπήρχε διαρροή νερού στο σπίτι του, γεγονός το οποίο αρνιόταν το θύμα.Ο δράστης είναι ο 77χρονος Μ.Κ. και το θύμα ο 55χρονος Π.Α.
Όπως διαβάζουμε η aftodioikisi.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Διονύσου, Γιάννη Καλαφατέλη, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό, δηλώνοντας σοκαρισμένος: «Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συνέβη», τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι αν και ακούγεται ότι υπήρχε διένεξη μεταξύ τους, δεν μπορεί να γνωρίζει το κίνητρο του δράστη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες,  δράστης  συνελήφθη μετά από αναζητήσεις τηςΑστυνομίας, καθώς αμέσως μετά και το φονικό  έφυγε από το σημείο.