ΠΟΕ ΔΟΥ: Φτάνει Πια !!!

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ έχει εκφράσει διαχρονικά την αντίθεσή της στην ΑΑΔΕ με κινητοποιήσεις, απεργίες και προσφυγές στο ΣτΕ προκειμένου να αναδειχθεί η αντισυνταγματικότητα του νόμου ίδρυσής της.
Θεωρούμε ότι ο σκληρός πυρήνας της φορολογικής διοίκησης δεν μπορεί να εκχωρείται σε ανεξάρτητες αρχές χωρίς διοικητική εποπτεία από τον εκάστοτε Υπουργό Οικονομικών ή το Κοινοβούλιο.
Αν και η ΑΑΔΕ ισχυρίζεται ότι δεν μεταβλήθηκε το υπηρεσιακό καθεστώς των υπαλλήλων, ήδη με την εφάπαξ αξιολόγηση και την τοποθέτηση στα περιγράμματα θέσης, προετοιμάστηκε το έδαφος για την εφαρμογή του νέου βαθμολογίου και την σύνδεση του μισθού με την θέση, που θα έχει σαν συνέπεια να δημιουργηθούν στις υπηρεσίες μας συνθήκες εργασιακής ζούγκλας!!!
Όλα αυτά σχεδιάζονται και υλοποιούνται από συγκεκριμένους υψηλόβαθμους υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι εισηγούνται τον ανώτερο βαθμό-μισθό για τους εαυτούς τους και τους συνεργάτες τους και τον κατώτερο για τους εργαζόμενους στις ΔΟΥ που δίνουν καθημερινά την μάχη για την είσπραξη των εσόδων από την πρώτη
γραμμή.
Αυτοί που επί σειρά ετών έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κ. Σερβίας εκμεταλλεύονται την ΑΑΔΕ για να λειτουργούν ανεξέλεγκτοι, σχεδιάζουν συγχωνεύσεις υπηρεσιών και διαχειρίζονται με αυταρχισμό και αλαζονεία τους υπαλλήλους, χρησιμοποιώντας αδιαφάνεια στις υπηρεσιακές μεταβολές τους.
Οι επιλογές των Προϊσταμένων γίνονται με αναξιοκρατικές διαδικασίες, ενώ δεν έχουν προκηρυχτεί οι θέσεις των Γενικών Διευθυντών που έχουν λήξει.
Εμείς θα προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις για να τους σταματήσουμε και να αποτρέψουμε τον εργασιακό μεσαίωνα.
Αυτοί που σε τόσο κρίσιμες περιόδους επιλέγουν την αναστάτωση και την σύγκρουση ας αναλάβουν τις ευθύνες τους!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΥΦΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ ΑΡΣΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΕΔΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ PDF