ΕΤΙΤΑ: Η Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Mega απέλυσε τεχνικό λίγο πριν τη συνταξιοδότηση..

Αθήνα, 10 Απριλίου  2023

                     Αρ. πρωτ:  3279

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΙΤΑ για την απόλυση τεχνικού από τον Τ/Σ Mega

Συνάδελφοι,

Η Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Mega μας έδειξε για άλλη μια φορά το σκληρό και αντεργατικό της πρόσωπο. Λίγες μέρες πριν το Πάσχα, απέλυσε συνάδελφο τεχνικό ο οποίος μάλιστα βρίσκεται λίγο πριν τη συνταξιοδότηση.

Φαίνεται λοιπόν ότι η βιασύνη τους ήταν τέτοια, που όχι μόνο δε θέλησαν να περιμένουν τη συνταξιοδότηση του συναδέλφου, αλλά ούτε καν τις ημέρες του Πάσχα και τον έριξαν στον Καιάδα της ανεργίας χωρίς να σεβαστούν απολύτως τίποτα.

Όσο για την ενημέρωση που είχε το σωματείο μας  από τη διοίκηση του καναλιού ότι η απόλυση του συναδέλφου δεν έχει να κάνει με την όποια συνδικαλιστική δράση, την αφήνουμε στη κρίση του κάθε συναδέλφου που έχει  πικρή γνώση των πραγματικών λόγων που πραγματοποιούνται αυτές οι «αιφνίδιες» απολύσεις χωρίς καμία προειδοποίηση.

Μας φαίνεται πραγματικά αδιανόητο, πως ένας συνάδελφος ο οποίος υπήρξε απόλυτα συνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, χωρίς ουδεμία παρατήρηση προφορική ή γραπτή, με τέσσερα χρόνια αδιάλειπτης εργασίας στο συγκεκριμένο σταθμό, ξαφνικά «κρίνεται» ανεπαρκής και πετιέται κυριολεκτικά στο δρόμο έξι μόλις μήνες πριν να συνταξιοδοτηθεί!!!

Το Δ.Σ του σωματείου μας και σύσσωμος ο κλάδος, καταδικάζουμε απερίφραστα τη Διοίκηση του ΜEGA και απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη του συναδέλφου.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                           Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Σκεπετζάκη                                               Κώστας Πολύζος