Νέα στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ για σήμερα Τρίτη 4/4 και αύριο Πέμπτη 5/4

Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οι εργαζόμενοι της ΟΣΥ.

Συνέχεια δίνουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις του οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ. Μετά την χθεσινή στάση εργασίας στα λεωφορεία και τρόλεϊ, κηρύχθηκε νέα στάση για σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, σήμερα, τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9:00 έως τις 21:00. Δηλαδή, δεν θα έχει λεωφορεία από το ξεκίνημα της βάρδιας ως τις 9:00 το πρωί και από τις 21:00 έως και το τέλος της βάρδιας.

Κανονικά θα κινηθούν τα δρομολόγια στις γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ.

απεργια μμμ σημερα 4 απριλιου λεωφορεια τρολει

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι:

«Διαμαρτυρόμαστε έμπρακτα με τη μορφή απεργιακών κινητοποιήσεων διότι επανειλημμένα έχουμε τονίσει ότι η ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών είναι πρωτεύον ζήτημα και η ανανέωση του στόλου των λεωφορείων είναι επιτακτική ανάγκη, δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχουν τηρηθεί οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης και της διοίκησης της εταιρείας για τις νομοθετικές ρυθμίσεις που υποσχέθηκαν.

Σε έκτακτη συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου μας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3/4/2023, αποφάσισε την πραγματοποίηση στάσης εργασίας πρωί – βράδυ».

ΠΗΓΗ: https://www.ieidiseis.gr/

Σε νέα στάση εργασίας για τρίτη συνεχόμενη μέρα προχωρούν από την έναρξη της βάρδιας έως 9 πμ και από 9 μμ έως την λήξη της, προχωρούν αύριο, Τετάρτη 5 Απριλίου, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, με αίτημα τις ασφαλείς και ποιοτικές δημόσιες μαζικές μεταφορές.

Κανονικά θα κινούνται τα λεωφορεία στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ, καθώς και τα υπόλοιπα μέσα.