ΠΑΣΥΝΟ-ΕΝΕ: Το βράδυ χειροκροτητές της Κυβέρνησης, το πρωί Αγωνιστές «ο εμπαιγμός έλαβε τέλος!!». Και του σαλονιού και του λιμανιού…ΑΞΙΟΙ!! ΑΡΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΜΑ

Τελικά, τα παλληκάρια της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΝΕ όπως φαίνεται, δεν έχουν κανένα πρόβλημα από τη μία να κόβουν πίτες με τη μισή Κυβέρνηση παρούσα( μέχρι και ο Καρατζαφέρης θα πήγαινε αλλά…) και τα παλαμάκια να πηγαίνουν σύννεφο και από την άλλη την επόμενη μέρα να οργανώνουν απεργιακή κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Υγείας με σύνθημα «ο εμπαιγμός έλαβε τέλος!!». 

Έτσι τα δεκάδες στελέχη της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΝΕ, πέρασαν ένα ωραίο 2ημερο στη Πρωτεύουσα (όλα πληρωμένα..) που τα είχε ΌΛΑ. Την Πέμπτη το βράδυ στη Λέσχη Αξιωματικών( τυχαία…) έκοψαν τη Πίτα του 2023 με παρόντες, όπως επισημαίνουν με σχετική ανάρτηση: Τον Υπουργό κ. Πλεύρη, την Υφυπουργό κ. Ράπτη, την Υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως (πληροφορίες ότι βραβεύτηκε για το σημαντικό έργο που έχει κάνει στη Παιδεία δεν επιβεβαιώνονται..) ο «καλός» φίλος από τα παλιά «πάω παντού» κ Άδωνης Γεωργιάδης καθώς και παράγοντες των Υγειονομικών Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έχουν δε αναρτήσει και σχετικό Υλικό (Παρατηρείστε το θαυμασμό και τη χαρά στο βλέμμα του Προέδρου…):

C:\Users\takis\Desktop\ΕΝΕ ΑΔΩΝΗΣ.jpg

C:\Users\takis\Desktop\ΕΝΕ ΠΛΕΥΡΗΣ.jpg

Και αφού μετά τη πίτα, επισκέφθηκαν και τα γνωστά «πολιτιστικά κέντρα» κατέληξαν τη Παρασκευή 17/2 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Υγείας,  με πιο casual εμφάνιση προφανώς, κρατώντας στα χέρια τους πλακάτ με το σύνθημα, που όλους τους ενώνει και τους δονεί:

https://www.pasyno.gr/wp-content/uploads/2023/01/pasyno-apergia.jpg

Και αφού μαζεύτηκαν, κάποιοι κουρασμένοι από χθες, κάτω από το Υπουργείο στην Αριστοτέλους, είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση με τη Πολιτική Ηγεσία, για τα παραλειπόμενα της χθεσινής βραδιάς, πως πάνε οι εκλογικές προετοιμασίες και ποιος θα πάρει το Κύπελο στη Κρήτη. Και αφού ευχαρίστησαν τη Πολιτική Ηγεσία και τη Κυβέρνηση και δήλωσαν «αρκετά ικανοποιημένοι» από τις δεσμεύσεις του κ. Πλεύρη (πάει ο εμπαιγμός…) τελείωσε το πανηγύρι. 

Και  τα  παλληκάρια από την επαρχία πήραν το δρόμο της επιστροφής, λίγο κουρασμένοι( κουβαλούν και τόσα ψώνια…) αλλά επιτέλους ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ. Ενώ οι της Αθήνας από το απόγευμα ήδη σήκωσαν τα  μανίκια βάζοντας πλάτη για την νέα επικράτηση της Ν.Δ και τη στήριξη των αγαπημένων τους Πλεύρη και Γεωργιάδη. Άλλη μια κακή Παράσταση με κακούς ηθοποιούς, κακό Σενάριο και κακό Σκηνοθέτη έλαβε τέλος. Και ζήσαν αυτοί καλά και οι Νοσηλευτές χειρότερα…