Όλοι μαζί στη Γενική Πανεργατική Απεργία ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ στις 9 του Νοέμβρη

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια νέα φτωχοποίηση και εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας, καθώς η συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων δεν μπορεί, να ανταποκριθεί στις δραματικές αυξήσεις των τιμών σε όλα τα βασικά αγαθά, στα καύσιμα, στους λογαριασμούς ενέργειας. Από τη μία, οι χαμηλοί και επι χρόνια καθηλωμένοι  μισθοί των εργαζομένων και από την άλλη μεριά, η ακρίβεια Μητσοτάκη γονατίζει κάθε ελληνικό νοικοκυριό.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, εδώ και 3,5 χρόνια, όχι μόνο δε συζητά καμία αύξηση στους μισθούς των εργαζόμενων στο Δημόσιο, αλλά σε κάθε ευκαιρία στοχοποιεί τις δημόσιες υπηρεσίες και το προσωπικό με στόχο την ιδιωτικοποίηση Δημόσιων φορέων και οργανισμών. Παράλληλα, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει επιλέξει να πριμοδοτεί την αισχροκέρδεια των ιδιωτικών παρόχων ενέργειας και τα υπερκέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Την ίδα ώρα, συνεχίζεται αμείωτος ο “χορός” των δισεκαταμμυρίων με απευθείας ανάθεση στο σύμπλεγμα “κολλητών” συγγενων και στελεχών της ΝΔ, σε ένα πρωτοφανές πλιάτσικο του δημόσιου πλούτου

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος για τη νεοφιλελεύθερη Κυβέρνηση των συμφερόντων και των ολίγων, εργατοκτόνος νόμος Χατζηδάκη, υποκλοπές σε πολιτικούς και δημοσιογράφους, λίστα Πέτσα για επιβολή μονοφωνίας στα ΜΜΕ, φαινόμενα Πάτση που πλούτιζε αγοράζοντας «κόκκινα δάνεια», αυταρχισμός και βία σε απεργιακές συγκεντρώσεις εργαζομένων, απολύσεις υγειονομικών .

Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Αυξήσεις ΤΩΡΑ στους Μισθούς μας!

Η Ενωτική Αγωνιστική Εκκίνηση στο Δημόσιο καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στη Γενική Πανεργατική Απεργία (ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ), την Τετάρτη 9 του Νοέμβρη.

Η συμμετοχή μας στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, είναι ζήτημα επιβίωσης και αξιοπρέπειας, είναι ζήτημα δημοκρατίας, είναι ζήτημα ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Όλοι και όλες στην Απεργία και στα συλλαλητήρια !