Μία γυμνάστρια ανέλαβε τη διοίκηση του νοσοκομείου Ηλείας

Ορκίστηκε χθες ως προσωρινή αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος Βρίθουν από αξιοκρατία και… αριστεία οι επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στη στελέχωση του Δημοσίου. Όσον αφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, οι τοποθετήσεις διοικητών νοσοκομείων από το κυβερνών κόμμα έχουν ήδη αφήσει εποχή. Αυτήν τη φορά, τοποθέτησε μια γυμνάστρια [απόφοιτο του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού] στην κεφαλή της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, ορίζοντάς την ως προσωρινή αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος. Ορκίστηκε την Τρίτη 23 Αυγούστου.

Κατά τα ειωθότα, πρόκειται για πρόσωπο με μακρά θητεία στη γαλάζια παράταξη, προσόντα που προφανέστατα δεν κατέστη δυνατόν να παραβλεφθούν.

Ακολουθεί η σταδιοδρομία της στη ΝΔ, σύμφωνα με το virus.com.gr.

– Ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, από το 1980 στις τάξεις της ΜΑΚΙ του νομού Ηλείας, και στη συνέχεια στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κυβερνόντος κόμματος. Κατά την πολιτική της πορεία η κ. Παπαδοπούλου έχει εκλεγεί επί σειρά ετών με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ στα ΔΣ συλλόγων εκπαιδευτικών καθώς και στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΑΚΕ/ΠΕ.

Προσόντα:

– Πτυχίο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών και ένα μεταπτυχιακό που αφορά τα Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δηλαδή μη συναφές με τη διοίκηση υγειονομικής μονάδας.

πηγή: ieidiseis