Για όλες τις παθογένειες του συστήματος υγείας φταίει μία νοσηλεύτρια από την Πάτρα;

Τα μάθατε; Για όλες τις παθογένειες του συστήματος υγείας φταίει μία νοσηλεύτρια από την Πάτρα.

Θα την σταυρώσουν και λύθηκαν τα προβλήματα.

Τόσα χρόνια όλα λειτουργούσαν ρολόι και βρέθηκε μία νοσηλεύτρια από την Πάτρα να μας χαλάσει την τελειότητα λες και ξύπνησε ένα πρωί και είπε ότι θα κάνει ότι θέλει αυτή.

Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στο δημόσιο να την πληρώνουν οι χαμηλά ιστάμενοι για να χρεωθεί κάποιος αναλώσιμος το φταίξιμο.

Όμως για εμάς που το ζούμε εκ των έσω και γνωρίζουμε ότι στη θέση της ούτως ή άλλως θα έπρεπε να υπάρχει γιατρός και όχι νοσηλεύτρια, κάτι που φυσικά γίνεται σε πάρα πολλά νοσοκομεία της χώρας λόγω έλλειψης προσωπικού, αλλά και λόγω της ανοχής του νοσηλευτικού προσωπικού που εκτελεί καθήκοντα που δεν εμπίπτουν στο καθηκοντολόγιο τους.

Κάντε μία βόλτα στα νοσοκομεία είτε εφημερεύουν είτε όχι και θα σας πέσουν τα μαλλιά από αυτά που θα βλέπετε! Όλα τα νοσοκομεία λειτουργούν κατά το δοκούν λες και επρόκειτο για μικρά αυτόνομα βασίλεια! Δεν ακολουθούν στο ελάχιστο τη νομοθεσία, τις περισσότερες φορές λόγω έλλειψης προσωπικού!

Τώρα έτυχε δυστυχώς να πεθάνει ένας άνθρωπος που δεν έφταιγε σε τίποτα γιατί δεν λειτουργούν σωστά τα νοσοκομεία, και θα τα φορτώσουμε όλα σε μία νοσηλεύτρια που έτυχε να είναι εκεί.

Όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν μέχρι τώρα φταίνε για την κατάντια του ΕΣΥ, αλλά περισσότερο από όλες η τωρινή κυβέρνηση, γιατί είχαν την τεράστια ευκαιρία να διαθέσουν όσα χρήματα ήθελαν στο εθνικό μας σύστημα υγείας λόγω πανδημίας χωρίς περιορισμό από τους Ευρωπαίους εταίρους, αλλά επέλεξαν να μην το κάνουν!

Γιατί δεν το έκαναν;

Μπορεί να μην τους άφησε η νοσηλεύτρια από την Πάτρα…

Ανάρτηση της ομάδας στο Facebook Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου