Κατατέθηκε η μηνυτήρια αναφορά για το Καραμανδάνειο από εργαζόμενους του νοσοκομείου

Kατατέθηκε όπως είχε προαναγγελθεί η η μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πατρών, κατά παντός υπευθύνου για την κατάσταση που έχει περιέλθει το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, από κοινού από τους εργαζόμενους του νοσηλευτικού παιδιατρικού ιδρύματος και τους δικηγόρους του συλλόγου.

Μάλιστα όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, “Το “ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ” ήταν και παραμένει το μοναδικό αμιγώς παιδιατρικό νοσοκομείο που καλύπτει όχι μόνο το Νομό Αχαΐας αλλά το μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής Ελλάδος.

    Όντες μάρτυρες της απαξίωσης και της διαφαινόμενης πρόθεσης κλεισίματος του νοσοκομείου και με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών και της παροχής στους μικρούς ασθενείς υψηλού επιπέδου στοχευμένης περίθαλψης, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να λάβουμε δραστικά μέτρα για τη διασφάλιση των ανωτέρω.

      Ως εκ τούτου οι εργαζόμενοι του “ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ” μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων τους καταθέτουν στην Εισαγγελία Πατρών, μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την κατάσταση που έχει περιέλθει το νοσοκομείο μας”.

ΠΗΓΗ: achaianews.gr