Ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ & ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΛΠ για τις δυνάμεις καταστολής στο λιμάνι του Πειραιά

Στο ίδιο έργο θεατές, σήμερα το λιμάνι του Πειραιά για ακόμη μια φορά μέσα σε λίγους μήνες έγινε στρατιωτικοποιημένη περιοχή. Απόνερα του «φιλεργατικού νόμου» Χατζηδάκη, εικόνες που θυμίζουν άλλες εποχές που ο Ελληνικός λαός έκανε χρόνια για να τις αφαιρέσει από τη μνήμη του. Και όλα αυτά στο όνομα της «παραγωγικότητας» και της κερδοφορίας. Οι «αρμόδιοι και υπεύθυνοι» θα πρέπει να λύνουν τα προβλήματα με διάλογο και συζήτηση αλλά φαίνεται ότι η απάντηση σε κάθε δίκαιη κινητοποίηση είναι η καταστολή με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος που ξέρουν.

Κύριοι της Κυβέρνησης και της Διοίκησης της ΣΕΠ/COSCO προσπαθείτε με κάθε τρόπο να δημιουργήσετε ήρωες και προσέξτε γιατί κάποια στιγμή θ’αρπάξουμε την ευκαιρία και τότε δεν θα είναι καλό για κανέναν μας.

Προειδοποιήσαμε την προηγούμενη φορά την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση ότι αυτή η αποκρουστική εικόνα που υπάρχει στις πύλες του ΣΕΜΠΟ να μη επαναληφθεί αλλά μάλλον δεν μας πήρατε στα σοβαρά.

Γι’αυτό ζητάμε, όσο ακόμα είναι καιρός, να αποσύρετε αυτόν το συφερτό ενστόλων από τις πύλες του ΣΕΜΠΟ άμεσα. Οι εργαζόμενοι δεν είμαστε ούτε εγκληματίες ούτε κακούργοι, ζητάμε λύση στα προβλήματα μας και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το δίκιο μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο