ΑΡΜΑ: Η «πρόθυμη» Διοίκηση της ΕΝΕ: 15.000€(!!) για τη κοπή της Πίτας, για να στηρίζουν και να χειροκροτούν Πλεύρη και Κυβέρνηση Ν.Δ. ΑΞΙΟΙ(!!)…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΜΑ:

Τελικά τα παλικάρια της ΕΝΕ έχουν πάρει Εργολαβία την ΑΠΟΛΥΤΗ  ΣΤΗΡΙΞΗ και το ΞΕΠΛΥΜΑ του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης της Ν.Δ, «αθωώνοντας»  την από τις εγκληματικές ευθύνες που έχει στην αντιμετώπιση της Πανδημίας και την εγκατάλειψη του ΕΣΥ.

Αφού το Υπουργείο «καθάρισε» νομιμοποιώντας τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ εκλογές τους, έχουν ξεχυθεί σε κάθε γωνιά της Επικράτειας λιβανίζοντας τη «πετυχημένη» Κυβέρνηση της Ν.Δ. 

Κουβέντα που 30 μήνες δεν έχει βγει ούτε ΜΙΑ Προκήρυξη Μόνιμου Προσωπικού για Νοσηλευτές, αλλά «ευχαριστούν» τη Κυβέρνηση που αναγνωρίζει «το έργο των Νοσηλευτών στη Πανδημία!!».

Κουβέντα που η Κυβέρνηση καταργεί εκατοντάδες θέσεις Νοσηλευτικού Προσωπικού, αντί να συστήσει νέες Θέσεις, για να καλύψει τους Συμβασιούχους. Μόνο ευχαριστήρια στη κ. Γκάγκα που «έχουν ένα ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο για τις αλλαγές στους Οργανισμούς».

Κουβέντα για την εγκληματική διαχείριση της Πανδημίας από τη Κυβέρνηση, για τα Μονοθεματικά Νοσοκομεία, για τους 25.000 νεκρούς, για τους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ, για τις  «ΜΕΘ» για την «ομηρεία» χιλιάδων Συμβασιούχων. Αλλά Ανακοινώσεις για «πετυχημένη αντιμετώπιση της Πανδημίας από τη Κυβέρνηση!!».

Ενώ η Κυβέρνηση ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ το ΔΙΚΑΙΟ αίτημα μας για ένταξη στα ΒΑΕ «λόγο δημοσιονομικών δυσκολιών  και ελλείψεων που θα προκύψουν» και τα Συνδικάτα καταγγέλλουν τη Κυβερνητική κοροϊδία και τον εμπαιγμό, η Διοίκηση της ΕΝΕ, μετά από συναντήσεις με το Υπουργείο Εργασίας, διαπιστώνει  «το πραγματικό ενδιαφέρον και τη θέληση  της Κυβέρνησης να μας εντάξει στα ΒΑΕ!!».

Και αφού καθημερινά στηρίζουν και ξεπλένουν τη Κυβέρνηση της Ν.Δ, αποφάσισαν να τιμήσουν τη Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου  στη Πίτα της ΕΝΕ, κόστους 15.000€(!!) επιβεβαιώνοντας τους «ιστορικούς δεσμούς» ΕΝΕ και Κυβέρνησης, αλλά και την εκλογική πελατεία του κ. Πλεύρη. Και ζήσαν αυτοί καλά και οι Νοσηλευτές στην απέξω… ΑΞΙΟΙ(!!).

Υ.Γ : Το 1ο Π Τ της ΕΝΕ έστειλε Πρόσκληση για τη Τακτική Γενική Συνέλευση. Η 1η ήταν 8/2, η 2η 23/2 και η 3η στις 24/2 με όσα μέλη είναι παρόντα 10:00-13:00 στο Αμφιθέατρο του Ελπίς ( που χωρά δε χωρά 30-40 άτομα). Στα μέλη, η Πρόσκληση έφτασε την Πέμπτη 24/2 το μεσημέρι(!!), όταν είχαν λήξει όλα. Η Δημοκρατία στα καλύτερα της…