1η Δύναμη η Αγωνιστική Ενωτική Συνεργασία στις εκλογές των ΥΣ στον ΟΑΕΔ

Ανακοίνωση Αγωνιστικής Ενωτικής Συνεργασίας για τις εκλογές των ΥΣ:

 Η Αγωνιστική Ενωτική Συνεργασία αναδείχθηκε 1η Δύναμη στις εκλογές για τα ΥΣ με ψήφους 598 ψήφους και ποσοστό 45%, ακολούθησαν η ΔΑΚΕ με ψήφους 540 και ποσοστό 41% και η Αδέσμευτη Φωνή με 106 και ποσοστό 8%!

Ως παράταξη εκφράζουμε την  απόλυτη ικανοποίηση μας για το αποτέλεσμα των εκλογών. Μέσα σε αυτή τη συγκυρία όπως την έχουμε αναλύσει μέσα από τις δημόσιες τοποθετήσεις μας, η παράταξη μας κατάφερε να αυξήσει τις δυνάμεις της, σε αντίθεση με τη ΔΑΚΕ και την Αδέσμευτη φωνή που οι δυνάμεις τους μειώθηκαν σημαντικά.  

Το αποτέλεσμα των εκλογών  μας ικανοποιεί μεν, δεν μας εφησυχάζει δε, πολύ περισσότερο δε μας δίνει κανένα  δικαίωμα στην αυθεντία, μας δίνει μόνο την υποχρέωση για αγώνα.

Δηλώνουμε  ως παράταξη ότι θα συνεχίσουμε ενωτικά και αγωνιστικά  προσπαθώντας διαρκώς να προσθέσουμε δικαιοσύνη και  διαφάνεια στον Οργανισμό. Οι πελατειακές λογικές, η ιδιοκτησιακή αντίληψη του κράτους, η παραβίαση της κοινής λογικής, η αδιαφάνεια και η αναξιοκρατία θα μας βρίσκουν απέναντι. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάντα με τους αδικημένους & τους αφανείς ήρωες αυτού του οργανισμού!

Σας ευχαριστούμε!