Μαζικό και δυναμικό το Συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο Σύνταγμα

Μετά από 22 μήνες οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ συνεχίζουν τον αγώνα του για συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας, διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους.


«Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ συνεχίζουμε τον αγώνα και απαιτούμε τη διασφάλιση: Της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, όλων των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, της καταβολής του δεδουλευμένου μόχθου μας, της ασφαλούς εργασίας» τονίστηκε στο σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους ενώ την αλληλεγγύη τους εξέφρασαν με την παρουσία τους στο συλλαλητήριο Συνδικάτα και φορείς της Αττικής.

Οι 1200 εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο αφού δεν έχει διασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και η μεταφορά του συνόλου των εργαζομένων στην νέα εταιρική δομή. Επίσης όλο όλο το προηγούμενο διάστημα το εργοστάσιο είναι ουσιαστικά εγκαταλειμμένο και δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να παίζουν καθημερινά τη ζωή τους κορόνα γράμματα.