Οι εργαζόμενοι έδειξαν την «αγάπη» τους στην επίσκεψη του Υπ. Εργασίας στη Θεσσαλονίκη

Αν και το περίπτερο του Υπουργείου Εργασίας για την ΔΕΘ στήθηκε την τελευταία στιγμή η πολιτική ηγεσία σύσσωμη  μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο όπως μαθαίνουμε ο Υπουργός είχε δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την επίσκεψή του εκεί …. 

Έτσι ένω την Παρασκευή είχε προγραμματίσει επίσκεψη σε υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στο κέντρο της πόλης όμως επειδή εκεί τον περίμεναν στην είσοδο οι εργαζόμενοι για του δείξουν την ¨αγάπη τους»  όπως θα δείτε και στις φωτό, προτίμησε να αλλάξει ρώτα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Τελικά πήγε σε υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στον Εύοσμο σε υπηρεσία του ΟΑΕΔ στην Καλαμαριά, όπου στο ίδιο κτίριο συστεγάζεται και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης. Εκεί – σύμφωνα με ανάρτησή του στο fb – κατάφερε να έχει συζήτησή με τους υπαλλήλους του ΣΕΠΕ,  που στο σύνολό τους εξέφρασαν την πλήρη συμφωνία τους με την αναβάθμιση του ΣΕΠΕ σε Ανεξάρτητη Αρχή. 

Πως μίλησε με το σύνολο των Υπαλλήλων του ΣΕΠΕ και πως η κατάργηση του ΣΕΠΕ είναι και αναβάθμιση είναι μικρά γράμματα για τον Υπουργό … 

Οι εκπλήξεις όμως για τον Υπουργό δεν σταμάτησαν εκεί αλλά συνεχίστηκαν στο κέντρο της πόλης όταν οι απολυμένοι των λιπασμάτων Καβάλας τον συνάντησαν σε καφέ της πόλης. 

Βέβαια δεν ανέβασε το σχετικό βίντεο ο ίδιος στην σελίδα του …..