ΕΛΜΕ Ευβοίας: Τεράστιο ευχαριστώ σε όσους στέκονται αλληλέγγυοι στους πυρόπληκτους

«Παρακαλούμε τις ΕΛΜΕ και τους ΣΕΠΕ ή άλλες συλλογικότητες, που ανακοινώνουν αποφάσεις στήριξης για την πληττόμενη Β. Εύβοια, να αποστέλλουν τις σχετικές αποφάσεις στο mail της ΕΛΜΕ Εύβοιας (elmeevia@gmail.com), ώστε να γίνει σαφής καταγραφή των δωρεών»

Ήταν τέτοια η ανταπόκριση του εκπαιδευτικού κόσμου στο κάλεσμα της ΕΛΜΕ Ευβοίας για στήριξη στους πυρόπληκτους της περιοχής, που με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλες και όλους όσοι βοήθησαν με όποιον τρόπο μπόρεσαν τους ανθρώπους που δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ευβοίας

Παρακαλούμε τις ΕΛΜΕ και τους ΣΕΠΕ ή άλλες συλλογικότητες, που ανακοινώνουν αποφάσεις στήριξης για την πληττόμενη Β. Εύβοια, να αποστέλλουν τις σχετικές αποφάσεις στο mail της ΕΛΜΕ Εύβοιας (elmeevia@gmail.com), ώστε να γίνει σαφής καταγραφή των δωρεών, λεπτομερής απολογισμός για το πού θα κατευθυνθούν τα χρήματα και να απευθύνουμε τις απαραίτητες ευχαριστίες σε κάθε σωματείο ξεχωριστά.

Αυτή τη στιγμή νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που ανταποκρίνεστε με κάθε τρόπο. Η αλληλεγγύη μας κρατά όρθιους/ες και ενεργούς/ές!

Προσπαθούμε σε καθημερινή επικοινωνία με τους συνδέσμους μας στη Β. Εύβοια να καταγράψουμε τις ανάγκες, που αλλάζουν καθημερινά, να στέλνουμε ό,τι μας ζητούν, να επικοινωνήσουμε με σχολεία και συναδέλφους, να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας

alfavita.gr