Νεκτάριος Κορδής – επιχειρείται δέσμευση συνειδήσεων για την ικανοποίηση αποσπάσεων Εκπαιδευτικών

Οι αναμενόμενες αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΔΕ… βρίσκονται στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας για υπογραφή!15 Ιουλίου και βλέπουμε…

Έτσι είναι… το καλό πράγμα αργεί να γίνει…Το ότι κάποιοι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη «εσωτερική πληροφόρηση» για την απόσπασή τους είναι μια.. ασήμαντη λεπτομέρεια!

Το ότι επιχειρείται μια δέσμευση συνειδήσεων για την ικανοποίηση αποσπάσεων… κατόπιν ενεργειών «παραγόντων»…το παραβλέπουμε!Η ολοκληρωτική άλωση της διοίκησης της εκπαίδευσης και των υπηρεσιακών συμβουλίων από τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ είναι δεδομένη!Απλά με την έξωση ορισμένων αιρετών που ήταν το «μάτι και το αυτί» του κλάδου σε όλες αυτές τις διαδικασίες, τα πράγματα έγιναν πιο απλά…Και αν σκεφτούμε ότι έρχονται οι 11700 μόνιμοι διορισμοί και οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών σκεφτείτε τι έχει να γίνει!

Ο αγώνας για τη στήριξη του Δημοσίου Σχολείου, των μαθητών και των εκπαιδευτικών ενάντια στον «οδοστρωτήρα» Μητσοτάκη – Κεραμέως συνεχίζεται!Η μαχόμενη εκπαίδευση τελικά θα νικήσει!

Καλή δύναμη και υγεία σε όλους και όλες!

Νεκτάριος Κορδής Μέλος του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ