Η ΕΔΟΘ Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει, την απαράδεκτη εκφοβιστική συμπεριφορά της Διοίκησης του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΔΟΘ Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης , με απόφαση της καταγγέλλει, την απαράδεκτη και εκφοβιστική συμπεριφορά της Διοίκησης του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, στο πρόσωπο της Πρόεδρου του Συλλόγου Εργαζομένων, συγκαλώντας την ως μάρτυρα σε συντεχνιακή ΕΔΕ.

Ακόμη καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά της Διοικήτριας του Νοσοκομείου, η οποία αρχικά αρνήθηκε να δεχθεί στο γραφείο της, εκπροσώπους της ιεραρχίας του συνδικαλιστικού κινήματος, Προέδρους Συλλόγων, ΠΟΕΔΗΝ, ΕΔΟΘ, ΑΔΕΔΥ, και προτίμησε, την διαδικασία της ευθείας αντιπαλότητας, με φωνές και χτυπήματα του χεριού στο γραφείο της.

Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που επιδιώκουν να φιμώσουν την ελεύθερη έκφραση του συνδικαλιστικού κινήματος ,ότι οι εργαζόμενοι και οι αντιπρόσωποι τους δεν χαλιναγωγούνται και πολύ περισσότερο δεν τρομάζουν σε καμία έμμεση ή άμεση απειλή.

Οι συνδικαλιστικοί αγώνες δεν ποινικοποιούνται και οι απαντήσεις σε όλους αυτούς που επιδιώκουν την διατάραξη της εργασιακής ειρήνης, θα δοθούν σύντομα.