ΑΡΜΑ- Το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του Γ.Ν Ασκληπιείου σε Ελβετούς Επιχειρηματίες ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!.

Έρχονται οι Επενδυτές!!. Promotion της Διοίκησης του Γ.Ν Ασκληπιείου σε Ελβετούς Επιχειρηματίες για την «Αξιοποίηση» του Νοσοκομείου!!.  Άρχισε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!.

Τελικά, κάθε μέρα που περνά, αποδεικνύεται και πιο ξεκάθαρα, τι ήρθε να κάνει η Κυβέρνηση της Ν.Δ όσο αφορά την Υγεία. ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!. Και το τι σχεδιάζεται από τη Κυβέρνηση  της Ν.Δ  για τα «φιλέτα» και τη περιουσία των Νοσοκομείων ήρθε το παράδειγμα του Ασκληπιείου Βούλας να το αναδείξει στη πραγματική του διάσταση.

Το τελευταίο διάστημα, η Διοίκηση  του Νοσοκομείου ετοίμαζε ένα Video(;) για το Νοσοκομείο με λίγο περίεργα στοιχεία.       Με λήψεις από drone, κάμερα και άλλο οπτικοακουστικό Υλικό που αφορούσε τη Θέση, τους χώρους και το Περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου. Το «περίεργο» αυτό Υλικό προξένησε απορίες στους Εργαζόμενους και ζήτησαν εξηγήσεις από τη Διοίκηση. Και τι απάντησε η Διοίκηση, μέσω του κ. Διοικητή,  στους εκπροσώπους των Εργαζομένων στο Δ.Σ;

Ότι ετοιμάστηκε  ένα Διαφημιστικό Video που αναδεικνύει το «Προνομιακό» Ρόλο του Νοσοκομείου σε Θέση και Χώρο. Το Υλικό αυτό θα πάει στο Ελβετικό Επιμελητήριο και σε Ελβετούς Επενδυτές για την αναζήτηση Επενδυτών για την «Αξιοποίηση» του χώρου του Νοσοκομείου ως Επενδυτικής Ευκαιρίας, αποτελώντας μια «άλλη» νέα μορφή ΣΔΙΤ.

Όπως φαίνεται, η Κυβέρνηση της Ν.Δ, ανοίγει νέους δρόμους, όσο αφορά το μέλλον των Νοσοκομείων, ιδιαίτερα όσων αποτελούν «φιλέτα» της αναπτυσσόμενης Αγοράς Real Estate. Το Ασκληπιείο είναι προφανώς η αρχή στο κατάλογο των ‘Επενδυτικών» Σχεδιασμών της Κυβέρνησης της Ν.Δ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν τέτοια σχέδια. Υπήρχαν και από παλιά ( επί εποχής Μαρτίνη..) που περιελάμβαναν μέχρι και αλλαγή του χαρακτήρα του Νοσοκομείου, αλλά ο διαρκής Αγώνας των Εργαζομένων και της Τοπικής Κοινωνίας δεν επέτρεψε να υλοποιηθούν, αφήνοντας τα «σχέδια επί χάρτου».

Για άλλη μια φορά, οι Εργαζόμενοι και η Τοπική Κοινωνία, οφείλουν να αποτρέψουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ τα σχέδια της «Επενδυτικής Αξιοποίησης»  Διοίκησης και Κυβέρνησης

Ήδη οι Εργαζόμενοι, με Έκτακτη Γενική Συνέλευση που αποφάσισαν για τη Πέμπτη 20/5 στις 12 το μεσημέρι, θα δώσουν μια ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα σχέδια Διοίκησης- Κυβέρνησης.

Οφείλει ΟΛΟ το Συνδικαλιστικό Κίνημα ( ΠΟΕΔΗΝ-ΟΕΝΓΕ)  να σταθεί αλληλέγγυο στους Αγώνες των Εργαζομένων και μαζί με τη Τοπική Κοινωνία να στείλουν ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΑΓΩΝΑ.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!.

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ – ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ !!.