damage control της ΝΔ για τον χθεσινό εξευτελισμό της

Με έκδηλη χαρά ανακοινώνει η εφημερίδα του Ακροδεξιού Κέντρου την δίωξη για την παραβίαση του χουντικού νόμου για τις διαδηλώσεις.

Βέβαια πρόκειται για μια διαδήλωση πριν τέσσερις μήνες και η ειρωνεία είναι πως αφορά την ομοσπονδία των υγειονομικών και τον πρόεδρό της.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι, πως το πρώτο θύμα των χουντικών διώξεων είναι ο άνθρωπος που με γραφικότητες και υπερβολές, πρωτοστάτησε στο Αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο στους εργασιακούς χώρους. Το κόμμα του μάλιστα, το ΚΙΝΑΛ, ψήφισε μαζί με την ΝΔ τον νόμο που απαγορεύουν τις διαδηλώσεις.

Το αυταρχικό Ερντογκανικό τέρας που φτιάχνεται θα καταπιεί πρώτους, αυτούς που το στήριξαν. Έχει επίσης ενδιαφέρον ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης, είναι να κάνει damage control για τον χθεσινό εξευτελισμό της, στο σκληρά Δεξιό κομμάτι της κοινωνίας, αδιαφορώντας για τα φιλελεύθερα ( όχι απαραίτητα προοδευτικά) κοινά.

Να θυμίσουμε επίσης εδώ ότι

  • στην συγκεκριμένη κινητοποίηση που έγινε στις 30/09/2020 τα ΜΑΤ του Χρυσχοϊδη χτύπησαν επανειλημμένα τους υγειονομικούς που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το Υπουργείο Υγείας.
  • τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ που ανήκουν σε ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥΠ (ΠΑΣΚ) δεν εμφανίστηκαν αφήνοντας μόνο του τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και μέλος της ΔΗΣΥΠ

Δείτε σχετικά δημοσιεύματα

Άφαντοι οι συνδικαλιστές ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥΠ

ΑΡΜΑ Υγειονομικών – Ρόπαλα και ασπίδες ήταν το ευχαριστώ του Υπουργού Υγείας

για να θυμηθούμε τι ακριβώς είχε γίνει τότε

Eurokinissi