Θαυμάστε το υπερσύγχρονο logistic του υπουργείου υγείας για την διακίνηση του εμβολίου στην περιφέρεια

Μετά τις αναβολές στους εμβολιασμούς υγειονομικών συνεχίζεται η διαδικασία για τον ασφαλή εφοδιασμό, σε όλα τα στάδια διαχείρισης του εμβολίου από την αποθήκευση και διανομή του με το το «υπερσύγχρονο» logistic του υπουργείου υγείας όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το korinthostv.gr.

Οι φωτογραφίες από την πραγματική διανομή του εμβολίου που βλέπετε προφανώς δεν έχουν καμία σχέση με το «κλεμμένο» σχέδιο για το εμβόλιο του covid-19 που παρουσίαζε ο Υπ. Υγείας Β. Κικίλιας στα κανάλια τον Νοέμβριο.

Βέβαια στις δηλώσεις η κυβέρνηση των αρίστων τα παρουσιάζει αλλιώς καθώς όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, «η σταδιακή ένταξη των Νοσοκομείων στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, διασφαλίζει την καλύτερη προετοιμασία του συστήματος, τόσο στον ασφαλή εφοδιασμό, όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού στα ψηφιακά εργαλεία που για πρώτη φορά χρησιμοποιούνται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά και σε όλα τα στάδια διαχείρισης του εμβολίου από την αποθήκευση και διανομή του, έως τη διενέργεια των εμβολιασμών».

Δυστυχώς όμως για όλους μας η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Οι άριστοι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να διαλύσουν την όποια ελπίδα για τον περιορισμό της διασποράς της covid-19 με το εμβόλιο.

Με φωτογραφίες από το korinthostv.gr