Συμπαράσταση στην Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Μαγνησίας και μέλος του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμπαράσταση στην Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Μαγνησίας και μέλος του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε μία περίοδο κατά την οποία επιχειρείται ο περιορισμός των συνδικαλιστικών ελευθεριών και η ποινικοποίηση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της προς την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Μαγνησίας και μέλος του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Θάλειας Στάχτου, που θα βρεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου γιατί θέλησε να προασπίσει τη νομιμότητα και τα δικαιώματα των εργαζομένων στον Δήμο της.

Την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019, εκδικάζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η μηνυτήρια αναφορά δέκα (10) Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου κατά της Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου ΟΤΑ Μαγνησίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τη στήριξη της στους εργαζόμενους του Ν. Μαγνησίας που αποφάσισαν να προκηρύξουν Στάση Εργασίας, από τις 11:30 έως και 13:30, για να παρευρεθούν έξω από τα Δικαστήρια του Βόλου και να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στην Πρόεδρο του Συλλόγου τους.

Ταυτόχρονα, καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη του Δημοσίου να δώσουν το «παρών» στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019, ώρα 11:30πμ στα Δικαστήρια του Ν. Μαγνησίας.

Η τρομοκρατία, οι


απειλές και οι εκφοβισμοί σε βάρος των εργαζομένων που διεκδικούν τα δίκαια αιτήματα τους δεν θα περάσουν.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου – Συμπαράσταση στην Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Μαγνησίας και μέλος του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

via Συμπαράσταση στην Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Μαγνησίας και μέλος του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. — ΑΔΕΔΥ