Νέα αγωγή του Διοικητή εναντίον των εργαζομένων της ΔΥΠΑ (πρ.ΟΑΕΔ) – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ:

Οι αγωγές του Διοικητή εναντίον της Ομοσπονδίας αποτελούν τίτλους τιμής για το συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπούμε. Ενημερώνουμε ωστόσο τον κ. Διοικητή των απευθείας αναθέσεων, των ατέρμονων ταξιδιωτικών αναζητήσεων και της κατασπατάλησης των χρημάτων που προορίζονται για τους ανέργους, τον Διοικητή που ανερυθρίαστα αυξάνει το μισθό του πάνω από 1000 ευρώ το μήνα, το Διοικητή των 7 εκ της διαφημιστικής προβολής και πολλά άλλα, ότι η Ομοσπονδία δεν θα σταματήσει να εκφράζεται όσες αγωγές κι αν κάνει, όσα χρήματα κι αν ζητά…(10.000 από την Ομοσπονδία και 5000 από κάθε νόμιμο εκπρόσωπο της)!!!!!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να απέχουν μαζικά από την οποιαδήποτε επιβολή ποινής εναντίον των ανέργων.

Η αγωγή του Διοικητή εναντίον της Ομοσπονδίας για την απεργία/αποχή που κήρυξε την προηγούμενη εβδομάδα και θα είχε έναρξη τη 12η Απριλίου θα εκδικαστεί σήμερα στις 12:30μμ στο πρωτοδικείο Αθηνών, Κτήριο 5 Αίθουσα 1.

Καλούμε τους συναδέλφους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και για το σκοπό αυτό προκηρύσσουμε διευκολυντική στάση εργασίας για την Αττική, από τις 12 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

…Καλή Ανάσταση!

Για το ΔΣ

ο Πρόεδρος ο Γ.Γραμματέας

Μακράκης Γ. Τηλιγάδας Κ.