Συμμετοχή ΠΑΣΕΚΔΑΠ στην Απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 10/04/2023

Ο ΠΑΣΕΚΔΑΠ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΠΟΕ – ΟΤΑ για τη Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023, καθώς και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στις 10.00πμ στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24-Αθήνα), με αιτήματα:

  1. Να καταργηθεί τώρα η υποχρέωση εξάντλησης κάθε ένδικου μέσου που αφορά σε διεκδικήσεις εργαζομένων.
  2. Τη μονιμοποίηση των Εργαζομένων-Συμβασιούχων, που καλύπτουν αποδεδειγμένα πάγιες και διαρκείς ανάγκες και εργάζονται με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  3. Να ανακληθεί κάθε πειθαρχική δίωξη σε Δημοτικά Συμβούλια και Αιρετούς που αποφάσισαν τη μη άσκηση ένδικων μέσων κατά εργαζομένων, στηρίζοντας τις υπηρεσίες των Δήμων και το συμφέρον των Δημοτών που τους εξέλεξαν!!!
  4. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο σύνολο των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενάντια στην πολιτική της απαξίωσης και των ιδιωτικοποιήσεων!!!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, καλεί επίσης τα συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου να δώσουν δυναμικό και αγωνιστικό «παρών» στη συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ τη Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24) και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς τα Γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε. (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8) και προς το Υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15).