Νάξος: Σε αποχή από σήμερα, οι εργαζόμενοι της «Γενικής Ταχυδρομικής»

Κλειστό θα παραμείνει από σήμερα Τρίτη 27 Δεκέμβρη, το υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής στη Νάξο, καθώς οι εργαζόμενοι διεκδικούν να ενημερωθούν για την φημολογούμενη μεταβίβαση του υποκαταστήματος σε τρίτους, αλλά και να πληρωθούν τις υπερωρίες τους.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Το τελευταίο διάστημα φήμες στο νησί ήθελαν τη μεταβίβαση του υποκαταστήματος της Γενικής Ταχυδρομικής Νάξου σε τρίτους. 

Αυτό βέβαια εξηγεί και την πλήρη εγκατάλειψη από την εταιρία σε ότι αφορά και την ίδια τη λειτουργία του καταστήματος με ελλιπές προσωπικό, αδυναμία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και έγκαιρης ενημέρωσης των πελατών, καθυστερήσεις στις διανομές κλπ, αφού το υπάρχον προσωπικό δεν επαρκούσε για την κάλυψη των αναγκών, σύμφωνα και με τον όγκο δουλειάς που καθημερινά αυτό έχει, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία, αλλά και δικαιολογημένη αγανάκτηση των συμπολιτών μας.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες και πιέσεις μας, τόσο σε σχέση με τη λειτουργία του καταστήματος, αλλά και για να ενημερωθούμε επίσημα από την διοίκηση για το αν ισχύει ή όχι αυτή η εξέλιξη της μεταβίβασης του, δεν λάβαμε την παραμικρή απάντηση από τους υπεύθυνους. 

Αντί γι αυτό, μάθαμε για το τι μέλλει γενέσθαι από έγγραφο το οποίο εντελώς τυχαία έπεσε στα χέρια μας και που επιβεβαίωνε την μεταβίβαση του υποκαταστήματος σε τρίτους, με αποτέλεσμα οι τέσσερις εργαζόμενοι του υποκαταστήματος Νάξου να βρισκόμαστε στον αέρα και αντιμέτωποι με την απόλυση την ανεργία, αλλά και την αδιαφορία της εταιρείας να απαντήσει επίσημα και έγκυρα για το πότε θα γίνει η μεταβίβαση ώστε να ξέρουμε τι θα γίνει με τη δουλειά και τη ζωή τη δική μας και των οικογενειών μας. 

Για το λόγο αυτόν και μέχρι να ενημερωθούμε επίσημα από την εταιρεία για την ακριβή ημερομηνία της μεταβίβασης του υποκαταστήματος, αυτό θα παραμείνει κλειστό από την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου μέχρι νεοτέρας.

Ζητάμε επίσης να καταβληθούν άμεσα όλες οι απλήρωτες υπερωρίες που πραγματοποιήθηκαν από την αρχή με απαίτηση της εταιρείας και που μέχρι σήμερα δεν έχουν καταβληθεί ούτε κατά το ήμισυ».

ΠΗΓΗwww.902.gr