Δημήτρης Δερμιτζάκης: Πρώτες σκέψεις ως πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος Ηρακλείου της ΑΔΕΔΥ

Τ αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του

Σε σώμα συγκροτήθηκε στις 20 /12/2020 το νέο Διοικητικό συμβούλιο στο νομαρχιακό τμήμα της  ΑΔΕΔΥ στο Ηράκλειο. 

Σε γραπτή δήλωσή του ο νέος πρόεδρος του Ν.Τ Δημήτρης Δερμιτζάκης αναφέρει:

«Θεωρώ ως νέος πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΔΕΔΥ, ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται ως  επί το πλείστον  από νέα πρόσωπα  που δηλώνουν ότι  έχουν την  όρεξη και το σθένος να αγωνιστούν ενάντια στις πολιτικές που βάλουν ενάντια στο δημόσιο υπάλληλο από τα χρόνια των μνημονίων και μετά.»

 «Ο δημόσιος υπάλληλος τα τελευταία χρόνια με αφετηρία τις μνημονιακές επιταγές,  έχει στοχοποιηθεί  και οι καιροί επιτάσσουν μια νέα εκκίνηση αγώνων για τη διεκδίκηση κεκτημένων που έχουν χαθεί για  τον δημοσιοϋπαλληλικό  κλάδο. Ζητάμε αξιοπρεπής μισθούς για αξιοπρεπή διαβίωση  και  προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε σχολεία, νοσοκομεία, δήμους ,  περιφέρειες και εφορεία»  δηλώνει ο νέος πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Δερμιτζάκης που προέρχεται από τον κλάδο των δασκάλων Αθμιας εκπαίδευσης.

«Ας μην ξεχνάμε κάτι βασικό. Άλλη μια χρονιά που κλείνει προς στο τέλος της και ο δημόσιος υπάλληλος μετράει ήδη δέκα χρόνια χωρίς δώρο Χριστουγέννων, μια κατάφορη αδικία που συντελείτε από το κράτος. Η παραλογία μιας πολιτείας που ενώ επιβάλει και καλώς επιβάλει,  σε όλες τις επιχειρήσεις να πληρώσουν τα δώρα των εργαζομένων  τους,  αυτή η ίδια παρανομεί εις βάρος των υπαλλήλων της. Δεν ξεχνάμε ποιοι υπέγραψαν για να μπει η ταφόπλακα στα δώρα μας και κυρίως  δεν θα ξεχάσουμε τον τρόπο να αγωνιστούμε σκληρά για τα χαμένα  κεκτημένα μας!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ «

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του νομαρχιακού τμήματος της  ΑΔΕΔΥ απαρτίζεται από τους εξής εκλεγμένους:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτρης Δερμιτζάκης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Μανώλης Κοκοβακης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Νικόλαος Μανωλακακης 

Οργανωτικός γραμματέας : Βαγγέλης Γκλάκας 

Υπεύθυνη  Τύπου:  Μαρία Βογιατζάκη 

Ταμίας : Μαντώ Ρασούλη

Αναπληρωτής Γραμματέας :  Αντώνης Κλωναρίδης

Μέλη: Μιχάλης Μουντράκης, Γρηγόρης Κοκοβάκης, Ζαχαρούλα Παπανικολάου

Μαρία Αναγνωστάκη. 

ΠΗΓΗ: http://www.cretalive.gr