Διονύσης Τεμπονέρας / «Δεν σας φοβόμαστε ανόητοι» – Σκληρή απάντηση στη χυδαιότητα Χατζηδάκη περί Fake news

Ο υπουργός Εργασίας ενοχλήθηκε τα μάλα από την αποκάλυψη ότι πετάει χιλιάδες ανέργους από τον ΟΑΕΔ παραμονή της απεργίας

Ηανάρτηση του εργατολόγου Διονύση Τεμπονέρα ότι ο Κωστής Χαζτηδάκης παραμονή της μεγάλης γενικής απεργίας με μια πρωτοφανή ρύθμιση που πρόσθεσε στο αντεργατικό νομοσχέδιο, ορίζει με νόμο ποιος είναι εκείνος που αναζητά εργασία, έφερε πανικό στον υπουργό Εργασίας.

Ο Κωστής Χατζηδάκης με ανακοίνωσή του κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, το avgi.gr για fake news και αυτογελοιοποίηση και καλούσε τον εργατολόγο Διονύση Τεμπονέρα «να ανοίγει που και που κανένα εγχειρίδιο του Εργατικού Δικαίου», προσπαθώντας να διαψεύσει την επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη για αποκλεισμό χιλιάδων ανέργων από τον ΟΑΕΔ.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας απάντησε αμέσως στον Κωστή Χατζηδάκη με μια σκληρή ανάρτηση στο Facebook, χαρακτηρίζει χυδαία την απάντηση του υπουργείου Εργασίας, και εξηγεί τον μηχανισμό που επέλεξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκειμένου να μην καταγράφονται στον ΟΑΕΔ οι άνεργοι «για να μπορεί ο κ. Χατζηδάκης να σβήνει κεράκια σαν σούπερμαν ισχυριζόμενος ότι μείωσε την ανεργία!».

πηγή: avgi.gr