Παραλίγο τραγωδία στην Καλαμάτα: Σκέπαστρο έπεσε σε εργαζόμενες του δήμου

Δύο γυναίκες, υπάλληλοι του δήμου Καλαμάτας τραυματίστηκαν όταν μεταλλικό σκέπαστρο αποκολλήθηκε από κτίριο και έπεσε επί της οδού Μητροπολίτου Μελετίου. Οι γυναίκες μεταφέρθηκαν με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Παραλίγο τραγωδία στην Καλαμάτα: Σκέπαστρο έπεσε σε εργαζόμενες του δήμου

Σύνφωνα με το MessiniaLlive, tο περιστατικό είναι το δεύτερο που σημειώνεται μέσα σε λίγες ώρες λόγω των ισχυρών ανέμων, καθώς χθες το βράδυ ακόμα ένα τσίγκινο σκέπαστρο αποκολλήθηκε στον ίδιο δρόμο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Το βάρος και μέγεθος του στεγάστρου ήταν τέτοια που θα μπορούσε να έχει προκαλέσει τραγωδία.

Ο θόρυβος από την προσγείωση του στεγάστρου που κυριολεκτικά πέταξε σε απόσταση 20 μέτρων μέχρι να προσγειωθεί στο δρόμο, ακούστηκε και μέσα στην εκκλησία, που εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη ο πολυαρχιερατικός εσπερινός λόγω της εορτής της Παναγίας Υπαπαντής. 

ΔΙΑΚΟΜΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Με τη βοήθεια αστυνομικών που εκείνη την ωρα ήταν σε επιφυλακή για τη διακοπή κυκλοφορίας και τη λιτάνευση της εικόνας της Υπαπαντής που θα ακολουθούσε, και εργαζόμενων παρακείμενης επιχείρησης, οι γυναίκες απεγκλωβίστηκαν.

STEGASTRO MELETIOY 1

Αμέσως, έσπευσαν στο σημείο δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι γυναίκες μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις (αξονική κτλ) καθώς και σε εξέταση από ιατροδικαστή. Ευτυχώς, γλίτωσαν από θαύμα, καθώς δεν φέρουν σοβαρά τραύματα, ωστόσο παραμένουν σοκαρισμένες από το ατύχημα που τους συνέβη την ώρα της εργασίας τους.