Σέρρες: Αρνήθηκαν να πληρώσουν την παραγγελία και ξυλοκόπησαν ντελιβεράδες

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις Σέρρες, ομάδα δέκα περίπου ατόμων επιτέθηκε σε ντελιβεράδες, το απόγευμα της Δευτέρας (20/12), με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να καταλήξουν στο νοσοκομείο. 

Όλα ξεκίνησαν όταν διανομέας με μηχανάκι που έφτασε στο σημείο παράδοσης μιας παραγγελίας μετά από τηλεφώνημα στην εταιρεία, βρέθηκε μπροστά σε μια ομάδα δέκα περίπου ατόμων που όταν τον είδαν άρχισαν να τον φωνάζουν να πάει προς το μέρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiloges.tv, ο διανομέας νομίζοντας ότι τον περιμένουν για να παραδώσει την παραγγελία, τους πλησίασε, αλλά όταν ζήτησε να πληρωθεί, εκείνοι του είπαν ότι συνεννοήθηκαν με το μαγαζί και ότι θα περνούσαν από εκεί για να πληρώσουν.

Στη συνέχεια ο νεαρός θέλησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία όπου δούλευε για να επιβεβαιώσει το γεγονός φωνάζοντας ταυτόχρονα στους αγνώστους να μην απομακρυνθούν. Εκείνη την στιγμή άρχισαν να τον χτυπούν.

Χτυπήματα στο κεφάλι – Κατέληξαν στο νοσοκομείο 

Όταν από το κατάστημα είδαν ότι δεν απαντά στο τηλέφωνο έστειλαν άλλους δυο ντελιβεράδες για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί. Επίθεση δέχτηκαν και εκείνοι και μάλιστα στον έναν που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί άμεσα κατάφεραν με αιχμηρό αντικείμενο που πέταξαν, να του σκίσουν το φρύδι. Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία.

Ο ένας διανομέας όπως επιβεβαίωσαν πηγές στο τοπικό μέσο, στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς είναι χτυπημένος στο κεφάλι. Έγινε η εισαγωγή του στην χειρουργική κλινική όπου και θα παραμείνει έως και αύριο ενώ ο δεύτερος έφερε θλαστικά τραύματα και μετά από τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν επέστρεψε στο σπίτι του.

Το περιστατικό ερευνάται από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.