Κορδής για αναπληρωτές Β’ φάσης: Υπήρξαν προσλήψεις που είχαν διαρρεύσει και αυτό είναι απαράδεκτο – vid

Κορδής για αναπληρωτές Β’ φάσης: Υπήρχαν προσλήψεις που είχαν διαρρεύσει και αυτό είναι απαράδεκτο  

Στο διαδικτυακό κανάλι «Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα» μέσα από το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Από το βήμα του αιρετού«, η Λαύρα Αργυροπούλου (ΠΕ 61 ΕΑΕ) συνομιλεί με τον κ. Νεκτάριο Κορδή, εκπαιδευτικό – μέλος του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. με την παράταξη ΣΥΝ.Ε.Κ.. Θέματα συζήτησης αυτή τη φορά αποτελούν: α) η μεγάλη πυκνότητα μαθητών στις τάξεις σε περίοδο πανδημίας, σε συνάρτηση με τα λειτουργικά κενά και τις προσλήψεις αναπληρωτών, β) οι προσλήψεις αναπληρωτών της Β’ φάσης, το «μπάχαλο«, σύμφωνα με τα λόγια του κ. Κορδή, τα SMS με καθυστέρηση και η αγωνία των συναδέλφων, γ) οι προσλήψεις αναπληρωτών της Β’ φάσης και η «διαρροή» προσλήψεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και δ) οι αιρετοί, η εκλογική διαδικασία και τα υπηρεσιακά συμβούλια. Ο καλεσμένος της εκπομπής κ. Κορδής, μας ενημερώνει και εκφράζει την άποψή του επί των εν λόγω θεμάτων. Σύμφωνα με τον ίδιο «Υπήρξαν προσλήψεις που είχαν διαρρεύσει και αυτό είναι απαράδεκτο«, ενώ διατείνεται πως «Τα κενά δεν καλύπτονται με αλχημείες, με το να στοιβάζουμε σε κάθε τάξη 26 με 27 παιδιά«. Ας τον ακούσουμε στην εκπομπή!

Προκειμένου να ακούγεται η φωνή των αιρετών, αλλά και όλων των εκπαιδευτικών με οπτικοακουστικό τρόπο και με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας, το διαδικτυακό κανάλι «Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα», πέραν των δελτίων ειδήσεων με νέα της ιστοσελίδας «Fresh Education», έχει μια καθαρά δική του διαδικτυακή εκπομπή, στην οποία όσες και όσοι αιρετοί (νυν, παραιτηθέντες ή και υποψήφιοι) εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών, από κάθε πολιτικό χώρο και παράταξη, επιθυμούν να συνδράμουν με την παρουσία και τον λόγο τους στο κανάλι, μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekpaideutikonendiapheronta@gmail.com.


Πηγή άρθρου: Κορδής για αναπληρωτές Β’ φάσης: Υπήρξαν προσλήψεις που είχαν διαρρεύσει και αυτό είναι απαράδεκτο | fresh-education