Η ΕΣΗΕΑ καλεί για εξηγήσεις Alpha και ΕΡΤ για Μάνεση και γλέντι Μητσοτάκη στην Ικαρία

Το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ καλεί τους ιθύνοντες της ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση σε εξηγήσεις για το γλέντι του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Σχετικά με την έγγραφη «εντολή» να «θαφτούν» τα πλάνα από το ικαριώτικο γλέντι Μητσοτάκη σε σπίτι βουλευτή της ΝΔ, αλλά και την ειρωνική και αγενή στάση του δημοσιογράφου Νίκο Μάνεση, καλεί σε εξηγήσεις το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται το avgi.gr, ομόφωνα το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ καλεί τον Γενικό διευθυντή Ενημέρωσης Φώτη Καφαράκη και τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών ο Γιάννη Τρουπή, με αφορμή τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε με τις οδηγίες στους δημοσιογράφους και συντάκτες της ΕΡΤ και από πολλούς, παρομοιάστηκαν με τις πρακτικές της ΥΕΝΕΔ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ΕΣΗΕΑ καλεί και το Νίκο Μάνεση να δώσει εξηγήσεις για την προσβλητική συμπεριφορά του απέναντι σε πολίτη ενώ ήταν στον αέρα. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Μάνεσης, εμφανώς εκνευρισμένος, ειρωνεύτηκε πολίτη που είπε σε δημοσιογράφο «να πάτε στην Ικαρία να κάνετε ρεπορτάζ». «Κράτησε το τηλέφωνό της να την πάρουμε παραμονές των εκλογών να μας πει τι να ψηφίσουμε» είχε πει ο Νίκος Μάνεσης.

Πηγή: http://www.rosa.gr