Σωματείο Εργαζομένων στο θέαμα, την ψυχαγωγία και τον πολιτισμό – εκλογές 17 και 18 Οκτωβρίου

Η ανακοίνωση του σωματείου:

Στις 17 και 18 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων στο Θέαμα, την Ψυχαγωγία, τον Πολιτισμό. Εργαζόμενοι μέχρι τώρα «αόρατοι», βρεθήκαμε, κινητοποιηθήκαμε, αποκτήσαμε φωνή. Πρέπει να γίνουμε περισσότεροι και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Σε μία εποχή που ο Πολιτισμός βρίσκεται στο στόχαστρο, που οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της κυβέρνησης μας προκαλούν άγχος και ανασφάλεια, εμείς θα είμαστε εκεί, για να ισχυροποιήσουμε το σωματείο μας, να ισχυροποιήσουμε την φωνή μας. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε επανεκκίνηση του σωματείου μας πάνω σε νέες βάσεις, μιας και τα δεδομένα έχουν αλλάξει και μπαίνουμε σε μια δύσκολη χειμερινή σεζόν.

Είναι καιρός να βρεθούμε και πάλι, να συζητήσουμε για ότι μας προβληματίζει, για τα επιδόματα Ιουνίου – Ιουλίου, για το εποχικό επίδομα, για τους εγγεγραμμένους στο μητρώο μετά τις 10 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια των εκλογών, θα συγκεντρώσουμε όλα τα ζητήματα και θα επιλύσουμε εκκρεμότητες, ερωτήσεις, έγγραφα που χρειάζονται και προβλήματα πάνω σε πρακτικά θέματα, όπως οι αιτήσεις για το εποχικό επίδομα και θα συγκεντρώσουμε υπογραφές για ομαδική προσφυγή των συναδέλφων που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο μετά τις 10 Ιανουαρίου 2021.

Δεν θα σταματήσουμε ως ότου να υπάρξουν επαρκή μέτρα στήριξης, έως ότου θεσμοθετηθούν κανόνες στο εργασιακό τοπίο. Με κεντρικό σύνθημα Συλλογικές Συμβάσεις Παντού, συνεχίζουμε!!

Υπενθυμίζουμε ότι βάσει του Καταστατικού μας πρέπει να είμαστε ταμειακώς εντάξει.

Για όσους έχουν παλιές οφειλές, αποφασίστηκε να πληρώσουν το 50% των οφειλών τους.

Για τη διευκόλυνση των μελών σε αυτές τις δύσκολες εποχές, με απόφαση του ΔΣ, για τα μέλη είναι δυνατή η συμμετοχή στις διεργασίες με μόνο 10 ευρώ.

Το ποσό μπορείτε να το καταθέσετε στο λογαριασμό με ΙΒΑΝ: GR7801106660000066660459794 Δικαιούχος: ΠΑΠΑΘΥΜΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με αιτιολογία συνδρομή ΣΕΘ.

Παρακαλούμε να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο somateio.theamatos@gmail.com γράφοντας στην αιτιολογία «ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕΘ 2021» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Υποψηφιότητες μπορούν να αποστέλλονται έως και τις 13/10/2021 στο somateio.theamatos@evinaliosatou

Πληροφορίες: 6948540368

Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ. του ΣΕΘ