Πανελλήνιος σύλλογος συνταξιούχων ΕΛΤΑ: Δειλοί, ανίκανοι και ψεύτες!

Αναβολή θα ζητήσει η Διοίκηση των ΕΛΤΑ για την προγραμματισμένη εκδίκαση της αποζημίωσης την Παρασκευή στις 8 Οκτώβρη. Αυτή είναι η ενημέρωση που έχει ο Σύλλογος.

Είναι να απορεί και να αγανακτεί κανείς με την τακτική της Διοίκησης του Οργανισμού. Δύο χρόνια κοροϊδεύει και εμπαίζει απροκάλυπτα τους συναδέλφους.
Με το έτσι θέλω παρακράτησε τη μισή αποζημίωση, καταπατώντας τον σχετικό όρο της ΣΣΕ.

Την ίδια στιγμή ευλόγησε τα γένια της, αφού έλαβαν BONUS για τις επιτυχίες που είχαν και παράλληλα αύξησε τα μισθολόγια των ειδικών συνεργατών!

Αιδώς Αργείοι!

Δύο χρόνια αρνείται να συναντηθεί με το Σύλλογο που εκπροσωπεί 12.000 συναδέλφους.
Δύο χρόνια δεν καταδέχεται να απαντήσει στις αλλεπάλληλες επιστολές που στείλαμε. Πηγαίνετε στα δικαστήρια μας έλεγαν τα στελέχη της! Και να που ήρθε η ώρα!

Για να δούμε ποιος έχει δίκιο!

Για να υπερασπιστεί την απόφαση της.

Μάταια όμως. Το έβαλε στα πόδια. Δεν είναι έτοιμοι λένε! Άριστοι για γέλια και για κλάματα!
Δειλοί, ανίκανοι, αλαζόνες και ψεύτες.

Κατ ομοίωση της κυβέρνησης που τους έστειλε στα ΕΛΤΑ. Να είναι σίγουροι όμως. Όσο και να κρύβονται, όσο και να μεταθέτουν το πρόβλημα που δημιούργησαν οι ίδιοι, θα το πιουν το πικρό ποτήρι. Οι συνάδελφοι θα δικαιωθούν και αυτοί θα μείνουν ως πιο αυταρχική και αλαζονική διοίκηση που πέρασε απ τον Οργανισμό!

Να τους χαίρεται και να τους καμαρώνει ο αρμόδιος Υπουργός, καθώς και ο ίδιος απαξιεί να δώσει λύση, αλλά και να απαντήσει στις επιστολές μας.

Ντροπή και μόνο ντροπή τους αξίζει.

Την Παρασκευή, 08-10-21, ο Σύλλογος μας, όντας μέλος και της Σ.Ε.Α., θα συμμετέχει μαζί με όλους τους συνταξιούχους της χωρας στη μεγάλη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.30.

Θα ακολουθήσει πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν βροντερό παρών, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις). Φτάνει πια η κοροϊδία!

Προσυγκέντρωση στις 10.00, κάτω από τα γραφεία του Συλλόγου, Βερανζέρου 13.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΠΟΝΗΣ                ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ