ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΗΠΕΡΙΟΥ- Εργασιακός μεσαίωνας στο ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, με τον νόμο έκτρωμα Χατζηδάκη-εργοδοτών

Στις 09/07/2021 ημέρα Παρασκευή ο Πρόεδρος του αντιπροσωπευτικότερου Επιχειρησιακού Σωματείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων ενημερώθηκε εγγράφως από τη Διοίκηση για τη μετάθεσή του στην ακριτική Κόνιτσα προκειμένου να εκτελεί από εκεί τοπικά δρομολόγια επικαλούμενη λειτουργικές ανάγκες της εταιρείας.
Η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων εξαντλώντας όλη της την εμπάθεια στο πρόσωπο του συναδέλφου Παύλου Σπυρίδωνα επιδίωξε με τη μετάθεσή του, την συνδικαλιστική και την οικονομική του εξόντωση, κάνοντας χρήση διατάξεων του εργασιακού νόμου Χατζηδάκη 4808/21,προκειμένου να τον οδηγήσει σε οικειοθελή αποχώρηση.

“Και όμως” 

Παρά την από 15-9-21 προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων με την οποία διατάσσει την εταιρεία να απασχολεί τον συνάδελφο στην έδρα της εταιρείας και με τους ίδιους όρους που είχε πριν τις 12/7/2021 η Διοίκηση αρνείται να εφαρμόσει την προσωρινή διαταγή “γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της” την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Ίσως δεν κατάλαβαν ή δεν αντιλήφθηκαν καλά οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ της χώρας (όπως και οι εργαζόμενοι στα e-food) το πόσο τους ευεργετεί ο νόμος Χατζηδάκη!!!

Αυτός ο νόμος έκτρωμα Χατζηδάκη-εργοδοτών θα ξηλωθεί άρθρο-άρθρο, λέξη-λέξη από τους νικηφόρους αγώνες των εργαζομένων.

ΠΗΓΗ: epirusgate.gr