Κάλεσμα της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων του Υπ.Α.Α.Τ. και της Ενωτικής Κίνησης Γεωπόνων στην Πανεργατική Απεργία της 10ης Ιουνίου

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

το αντεργατικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα στον κόσμο της εργασίας. Πλήττει όλους τους εργαζόμενους, του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, πλήττει τους ανέργους και πλήττει κατεξοχήν τη νέα γενιά που την καταδικάζει σε ένα μέλλον φθηνής, ελαστικής εργασίας και εργασιακής επισφάλειας χωρίς δικαιώματα.

Η Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων του Υπ.Α.Α.Τ. και η Ενωτική Κίνηση Γεωπόνων δημοσίων υπαλλήλων καλεί όλες και όλους να συμμετέχουν στην συγκέντρωση στην Πλ. Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ. στην Αθήνα και στις συγκεντρώσεις και πορείες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, που οργανώνονται από τα εργατικά κέντρα, τα σωματεία, την ΑΔΕΔΥ και τους συνδικαλιστικούς φορείς της Χώρας για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία, καταργεί το Σ.ΕΠ.Ε. και την αργία της Κυριακής, αυξάνει τις απλήρωτες υπερωρίες και αφήνει ανεξέλεγκτες τις απολύσεις. 

Όχι σε νομοσχέδια τρόμου και καταστολής. 

 Όχι στο νομοσχέδιο της εργασιακής ζούγκλας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!

Θέλουμε δουλειά και ΌΧΙ δουλεία

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ

  Την Πέμπτη 10 Ιουνίου απεργούμε – συμμετέχουμε – αγωνιζόμαστε και ενωμένοι θα νικήσουμε!