Γ.Πετρόπουλος: Η κυβέρνηση αναζητά εναγωνίως ένα success story καθώς τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά

Η κυβέρνηση αναζητά εναγωνίως ένα success story καθώς τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά.

Τα κρούσματα, οι διασωληνώσεις και οι νεκροί(που σήμερα- αύριο μάλλον θα ξεπεράσουν τις 11 χιλιάδες) παρ ότι έχουν χαθεί από τις πρώτες σελίδες των ΜΜΕ συνεχίζουν να έχουν από τους υψηλότερους αριθμούς στην Ευρώπη. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μετά την αναγκαστική «αποσωλήνωση» βρίσκονται αντιμέτωπες με το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας. Τουριστικοί προορισμοί μπαίνουν η θα μπουν σε lockdown.

Οι Βρετανοί, ουσιαστικά, αποτρέπουν τους πολίτες τους να επισκεφθούν την Ελλάδα, θεωρώντας την επιδημιολογικά επικίνδυνη. Την ίδια ώρα, το δήθεν βαρύ βιογραφικό της κυβέρνησης (χαχαχα!) ο Πιερακάκης, φουσκώνει τους αριθμούς των εμβολιασμένων, προσθέτοντας, εντέχνως και αυτους/ες που απλά έκλεισαν ραντεβού, ενώ ο Μητσοτάκης μας ανακοινώνει ξεδιάντροπα, πως η 10ωρη απλήρωτη εργασία απελευθερώνει.

Η χώρα βρίσκεται σε μια βαθιά, πολύπλευρη κρίση ως αποτέλεσμα της αλλοπρόσαλλης και ιδεοληπτικής διαχείρισης της πανδημίας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα πληρώσει τα επίχειρα αυτής της διαχείρισης όπως τα πλήρωσαν ή θα τα πληρώσουν και όλες οι υπόλοιπες κυβερνήσεις της πανδημικής εποχής. Αρκεί αυτό να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μπας και σωθεί κάτι..