Η AΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ στο πλευρό των αγωνιζόμενων συναδέλφων καθαριστών/ριών του Υπ. Οικ/κών-ΑΑΔΕ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Είμαστε οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών Την Πέμπτη 15 Απριλίου  θα πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση  στα δικαστήρια στη σχολή Ευελπίδων στις 11.00 πμ.  διότι θα πραγματοποιηθεί  η εκδίκαση των ασφαλιστικών  μας. Παρακαλούμε να μας στηρίξετε με την παρουσία σας . Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι συμβασιούχες καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών που λήγουν οι συμβάσεις μας και μένουμε χωρίς δουλειά, δεν είμαστε αναλώσιμα υλικά. Έχουμε προσφέρει τις υπηρεσίες μας στο Υπουργείο Οικονομικών, για πολλά χρόνια με συνεχώς ανανεούμενες συμβάσεις και μια απίστευτη εργασιακή ομηρία ακόμα και τώρα εν μέσω πανδημίας παρόλο που βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν λήξουν οι συμβάσεις μας. Αγωνιζόμαστε για να την ζωή και την δουλειά μας, Αγωνιζόμαστε να μην περάσουμε στην ανεργία και την ανέχεια, Αγωνιζόμαστε για να μην αντικατασταθούμε από ιδιωτικά συνεργεία που στοιχίζουν ακριβότερα στον φορολογούμενο πολίτη. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την μετατροπή των συμβάσεων μας σε αορίστου χρόνου

Στα πλαίσια του αγώνα διαρκείας που έχουμε ξεκινήσει, πραγματοποιούμε συγκέντρωση έξω από το

Υπ. Οικονομικών (Νίκης 2-4 Σύνταγμα)  Δευτέρα 12/04/2021 στις 10 π.μ. ………………

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ :

 ΠΑΡΛΑΠΑΝΟΥ ΓΙΩΡΓΙΑ 

ΜΠΑΛΑ ΤΖΕΝΗ 

ΑΛΙΦΤΗΡΑ ΜΑΡΙΑ 

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΙΓΓΛΕΣΗ ΙΩΑΝΝΑ 

ΚΟΚΚΟΡΗ ΛΙΤΣΑ 

ΜΑΡΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ 

Η ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ στέκεται με όλες τις δυνάμεις της, στο πλευρό των αγωνιζόμενων συναδέλφων καθαριστών/ριών του Υπ. Οικ/κών-ΑΑΔΕ και απαιτούμε από την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία ΑΑΔΕ και Υπ. Οικονομικών, να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου πλήρους ωραρίου (είτε μόνιμες), καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στην καθαριότητα!