Το Ασκληπιείο Βούλας δεν θα εφημερεύει πλέον καθημερινά για ορθοπεδικά περιστατικά

Η Δράση υγειονομικών στο Ασκληπιείο Βούλας καταγγέλλει ότι συρρικνώνουν το νοσοκομείο καθώς το νοσοκομείο δεν θα εφημερεύει πλέον καθημερινά για ορθοπεδικά περιστατικά

Δείτε αναλυτικά τι καταγγέλλουν:

Οι κ.κ.Ανδρέας Πλεμμένος διοικητής, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης υποδιοικητής,Χρήστος Ροϊλός διοικητής 2ης Υ.ΠΕ., Νικόλαος Παπαευσταθίου διοικητής ΕΚΑΒ,αποφάσισαν ότι οι πολίτες της Νότιο Ανατολικής Αττικής δ ε ν έχουν ανάγκη από την καθημερινή ορθοπαιδική 24ωρη εφημερία του Ασκληπιείου Βούλας.

Η λειτουργία του Νοσοκομείου, 100 χρόνια τώρα, ήταν έτσι.Κάλυπτε και καλύπτει ακόμη….υγειονομικά τη περιοχή από το Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, ´Αγιο Δημήτριο, Δάφνη-Υμηττό, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Βούλα-Βουλιαγμένη-Βάρη, Βάρκιζα έως το Σούνιο.Πάνω από 10 δήμοι.

Η απόφαση ήταν δήθεν λόγω αυξημένων αναγκών για τα κρούσματα covid-19. Η απόφαση ήταν προσχηματική. Το Θριάσιο Νοσοκομείο και ο Ερυθρός Σταυρός Αμπελοκήπων που έχουν ορθοπεδικά τμήματα έγιναν υποδοχής covid και τα δυο.

Το Ασκληπιείο Βούλας εφημερεύει στον άξονα των Νοσοκομείων Πειραιά κάθε 4 ημέρες σε Γενική Εφημερία και καθημερινά σε ορθοπεδική δεχόμενο μεγάλο φόρτο περιστατικών και από την Αθήνα και από τον Πειραιά. Χρειάζεται μια ισχυρή κοινωνική συμμαχία για να αποτραπούν οι σχεδιασμοί που απονευρώνουν το Ασκληπιείο Βούλας, που ακυρώνουν τη πορεία του.

Δράση υγειονομικών