Ραδιοφωνικός παραγωγός: Απολύθηκα γιατί ήθελα να μιλήσω για την αστυνομική βία

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Τσακίρης, εργαζόμενος επί πολλά χρόνια στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ως ρεπόρτερ και παραγωγός καταγγέλλει, ότι με αφορμή την θέλησή του να μιλήσει για τα περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας ο ιδιοκτήτης του σταθμού τον αποκάλεσε αναρχικό και του ζήτησε να αποχωρήσει.

Στην καταγγελία, που κάνει μέσω βίντεο το οποίο ανήρτησε στο προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, αναφέρει πως παρόντες κατά τη συζήτηση συνάδελφοί του, δεν παρενέβησαν.
Συγκεκριμένα δηλώνει:

«Υπέστην απίστευτη λογοκρισία. Μου είπε ‘’σήκω και φύγε τώρα, είσαι αναρχικός’’. Θεωρήθηκα αναρχικός γιατί ήθελα να παρουσιάσω μια πλευρά που δεν την άκουγα και δεν την έβλεπα στα κανάλια και στα ραδιόφωνα. Ήθελα να τα πω στην εκπομπή μου και γι’ αυτό θεωρήθηκα αναρχικός

Εγώ ήθελα να αναφερθώ στα βιντεάκια που δεν είδα στα δελτία ειδήσεων, στο βίντεο που αστυνομικός χαστουκίζει μια κοπέλα, να αναφερθώ στις συλλήψεις, στη διακοπή της Λιάνας Κανέλλη από τον ΣΚΑΙ, στο πώς οι αστυνομικοί μιλούσαν μεταξύ τους και έλεγαν ‘’πάμε να τους σκοτώσουμε’’ κτλ».

πηγή