Δράση υγειονομικών Ασκληπιείου Βούλας: Πιστοί παπαγάλοι της κυβέρνησης η παράταξη ΑΚΕ

Ανακοίνωση-1/3/2021

Το δελτίο τύπου της παράταξης ΑΚΕ ως αναμενόταν είναι σε απόλυτη σύμπλευση με της ΝΔ.

Ως πιστοί παπαγάλοι της κυβέρνησης (ατομική ευθύνη) και στην γραμμή του Κοντοζαμάνη, ότι » κλίνες ΜΕΘ υπάρχουν» αλλά οι γιατροί φταίνε που επιλέγουν να μην τους βάλουν.

Επιρρίπτουν την ευθύνη διασποράς στους συναδέλφους τους, εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας.

Αν τους θεωρούν συναδέλφους. Πιστοί υπηρέτες οι «συνάδελφοι» της κυβέρνησης.

Όπως γνωρίζουμε στο νοσοκομείο μας, προέκυψε ζήτημα διασποράς covid-19 σε νοσηλευτικό τμήμα, σε ασθενείς και εργαζόμενους.

Ζούμε και εργαζόμαστε στο Νοσοκομείο όλοι μας και κάθε στιγμή κινδυνεύουμε είτε εμβολιασμένοι είτε όχι, βρισκόμαστε σε άμεση επαφή με τον ιό και δεν θα πρέπει να αποτελεί κυριολεκτικά θέμα τύχης η ατυχίας να τον κολλήσουμε.

Απαιτούμε μέτρα προστασίας και περιοδικούς ελέγχους με τα τεστ, rapid και μοριακά, ελέγχους ασθενών, επισκεπτηρίου και τήρηση ευλαβικά όλων όσων προβλέπονται, προκειμένου να περιοριστεί δραματικά η διασπορά και εν τέλει να μην αποδίδονται ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν, οι εργαζόμενοι είναι οι εύκολοι στόχοι σ αυτή τη περίπτωση. Τον τελευταίο χρόνο με την ασφυκτική παρουσία του κορονοϊού, να πιέζει όλους μας, όχι με τις καλύτερες συνθήκες εργαζόμενοι, όχι με τη καλύτερη προστασία, υλοποιήσαμε επιχειρησιακά σχέδια που άλλαζαν και αλλάζουν με ταχύτητα φωτός, θεωρούσαμε διαρκώς ότι είναι χρέος μας, να δουλέψουμε σε σκληρές και επικίνδυνες συνθήκες, καθήκον που το επιτελούμε εξαντλητικά!

Για να βρεθούμε τώρα υπόλογοι, σύμφωνα με την παράταξη της ΑΚΕ.

Ναι; «Εμείς φταίμε που υπερβάλουμε εαυτόν για τους συμπολίτες μας.» ; «Εμείς φταίμε που εργαζόμαστε εδώ και καιρό με ανάκληση αδειών.»;

«Εμείς φταίμε που η κυβέρνηση δεν στήριξε την δημόσια υγεία.»; «Εμείς φταίμε που δεν έχουμε κανένα κρεβάτι Γενικής ΜΕΘ.»; «Ναι εμείς φταίμε για τα αλαλούμ επιχειρησιακά σχέδια της διοίκησης»; «Ναι τελικά εμείς οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο φταίμε για όλα.»

ΝΤΡΟΠΗ σας! Και μόνο ΝΤΡΟΠΗ!

Δεν θα ανεχτούμε όμως το ανάθεμα να πέσει στα κεφάλια μας, και μάλιστα από συναδέλφους! Τους αφήνουμε στην κρίση των συναδέλφων.

Τα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων Ασκληπιείου Βουλας

εκ μέρους της συνδικαλιστικής παράταξης ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

Δήμητρα Ζήση – Πέγκυ Καϊνανά