Δελτίο τυπου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για την απώλεια του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΤΑΡΙΔΗ

Με ΔΤ η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια για την απώλεια του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΤΑΡΙΔΗ έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό (COVID-19) σε ηλικία εξήντα ένα (61) ετών.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η οικογένεια των εργαζομένων, και ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) θρηνούν για την απώλεια του Δημήτρη Ταταρίδη. Χάσαμε έναν πολύτιμο φίλο, έναν άξιο συνεργάτη, έναν αγαπητό συνάδελφο πάντα πρόθυμο να εργαστεί αγόγγυστα και να προσφέρει καλοπροαίρετα με τις γνώσεις και την εμπειρία του για το καλό των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.

Ο Δημήτρης Ταταρίδης διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. του Νομού Κιλκίς, Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και Μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο Κιλκίς. Ήταν πάντα παρόν και μπροστάρης στους αγώνες και στις διεκδικήσεις των δικαίων των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α., στο Δημόσιο και της τοπικής Κοινωνίας στο Κιλκίς.

Το συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι φτωχότερο από το Σάββατο (9 Ιανουαρίου 2021), ημέρα που ο Δημήτρης Ταταρίδης έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό (COVID-19) σε ηλικία εξήντα ένα (61) ετών. Μετά από δύο (2) εβδομάδες νοσηλείας δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, τους φίλους του και όσους τον γνώριζαν, καθ’ ότι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει στους οικείους του τα βαθιά της συλλυπητήρια. Οι συνάδελφοι του, και οι συναγωνιστές του τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε και τον αποχαιρετούμε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!